Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Обрадовић: „Морамо да играмо на високом нивоу да би победили у Чачку“

Утакмицом 2. кола Евролиге против ТД Системс Баскније Црвена звезда је ушла у серију великог броја мечева у кратком временском периоду. Већ у недељу 11. октобра црвено-бле очекује нови изазов у регионалној АБА ј.т.д. лиги. Наши кошаркаши са почетком од 17 часова гостују у Чачку екипи Борца која је у својој првој, историјској утакмици у регионалном такмичењу претходног викенда однела бодове из Београда у дуелу са екипом Партизана.

Пред меч са екипом Борца која дебитује у првој АБА лиги, тренер Саша Обрадовић каже:

– „Најтеже су утакмице АБА лиге после велике победе и игре из Евролиге. Понекад од умора али и од задовољства одиграним може да представља проблем у психолошкој припреми за утакмицу и екипу која заслужује респект. Треба нам велика доза озбиљности и фокуса да би победили и избегли било какво изненађење. Борац је одлично вођен од Марка Мариновића и екипа игра тимски, а види се да је искреирана добра атмосфера. Морамо да играмо на високом нивоу како би наш квалитет дошао до изражаја и да бисмо остварили победу.“

Након сусрета у Чачку црвено-беле већ у уторак очекује дуел са литванским Жалгирисом, у четвртајк следи гостовање у Француској екипи ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербан, а наредне недеље следи дерби АБА лиге када у Београд стиже екипа барског Морнара.

Повезане вести

Leave a Comment