Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Микић: „Новајлије ће имати велику будућност“

Никола Микић
Никола Микић
Никола Микић

Уједначен а јак ритам кондиционог тренера Радивоја Радаковића првотимци Црвене звезде подносе изузетно добро. Екипа подиже форму из тренинга у тренинг и јасно је да ће боравак у Анталији донети неопходну физичку спрему тиму Роберта Просинечког и отклонити све недостатке који су били видљиви јесенас.

– Осећам се добро. Тешко јесте, уморан сам, али то је нормално за овај део припрема. Стручни штаб води рачуна о свему, а Радаковић нас дозира колико треба да бисмо почетак марта дочекали спремни. Ради се другачије него летос и мислим да је екипа задовољна са те стране. Мислим да хватамо ритам и да ћемо бити спремни кад буде било најпотребније, а то је у борби за бодове. Последњи меч, против Жилине, је показао да можемо да трчимо добро и паметно – каже Звездин капитен Никола Микић.

Микић је мишљења да су новајлије донеле квалитет и новину у игру Црвене звезде али да је рано за коначне оцене.

– Уклопили су се сјајно и мислим да смо их одлично прихватили. Унели су нешто ново, то је сигурно. Промењено је скоро пола екипе и доведени су млади играчи, талентовани. Имаће велику будућност, то је сигурно. Потребно је ипак да добру енергију и рад пренесемо на терен кроз резултате.

Десни бек Црвене звезде је ове зиме у медијима помињан као играч који би требало да напусти клуб услед интересовања неколико немачких клубова. Ипак…

– Не идем нигде нити сам се паковао. Верујте да никада нисам ни мислио о томе. Читао сам писања по медијима и пријало ми је да чујем и прочитам о интересовању неких немачких клубова. Бундеслига је за мене једна од најбољих на свету али нисам планирао одлазак нити је нека од тих „понуда“ стизала до клуба. Мислим да сам тим писањем само добио потврду доброг рада до сада али и обавезу више да наставим тако. Надам се да ће се сличне ствари писати и у јуну – кроз осмех је закључио Никола Микић.

Повезане вести

7 comments

Бошко70а феб 7, 2012 at 15:13

Агде је Хабиб Хабибу

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 7, 2012 at 13:51

Zelimo prodaju Mikica ,Dimitrijevica , Kadua i Evandra onda dovest jednog dobrog desnog beka afrikanca poput asamoe i Nikona el maestra Jeftica to bi bio super prelazni rok upravo Crvene Zvezde i Robi ,Robi trazi desnog beka afrikanca i Nikona el maestro Jeftic mali je bas dobar igrac Robi zato samo trazi od uprave Crvene Zvezde da dodje u Crvenu Zvezdu neki afrikanac na mjestu desnog beka umjesto Mikica pa neka uprava Crvene Zvezde proda Dimitrijevica ,Kadua i Evandra vratit u Brazil Borhu jer nije igrac za Crvenu Zvezdu to sto bi napravio Robi bili bi pravi potezi za nasu Crvenu Zvezdu

Reply
delija86 феб 7, 2012 at 14:32

Moze i neki sponzor,na primer simens 😉

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 7, 2012 at 12:55

Mikic treba da popravi fizikalije ako je to ikako moguce jer bez toga on ne moze uspesno da odigra 90 minuta u istom ritmu u ovoj formaciji koja je izuzetno zahtevna i naporna za njegovu poziciju.Obavezno treba Robi da uvodi Zuleta da bi mali upisao sto vise minuta i da bi se pripremio za prvog resenje za kvalifikacije i novu sezonu!Kad Mikic ode na leto dovesti mu zamenu koja ce biti ofanzivnija varijanta beka tipa-Ninkov.Do tada puna podrska Mikicu i Zuletu.Napred Zvezdo

Reply
sasa феб 7, 2012 at 11:41

Ajao jel to slika sa utakmice protiv Metalca kad je dao gol? tad sam skako ko nenormalan !!!!

Reply
CzvBoys феб 7, 2012 at 11:26

Znači tvrdim, Mikić nam je najveća rupa u timu! U ofanzivi skroz slab,dok je u defanzivi nešto bolji medjutim zna da kiksne, a nama treba znatno ofanzivniji bek.Zato ja prednost dajem Žuletu i ukoliko se stvarno razmišlja o osanjanju na omladninsku školu, mislim da je sad trenutak da naši klinci dominiraju u prvih 11.Razumem da se igrač ne može lepo prodati ako ne igra ali mi smo u minusu 10 bodova, i stvarno ne vidim dokle će nam deca sedeti na klupi i onda kad odu od nas mi kukamo, pa daj mu šansu da igra…normalno da će ostati! Nemam ništa protiv Mikića,dečko se bori i sve to ali Zvezda je iznad svih!

Reply
Goran феб 7, 2012 at 11:59

Potpuno se slažem, da je dobar otišao bi u prelaznom roku.

Reply

Leave a Comment