Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездини играчи на позајмицама

Фудбалски клуб Црвена звезда у свом ростеру има доста талентованих и перспективних играча, а како би сви фудбалери на прави начин свој таленат унапредили потребне су им утакмице кроз које ће се показати колико на њих може да се рачуна. Зато су одговорни људи клуба одлучили да играче проследе на позајмице.

На позајмицу директно из првог тима у португалски Фамиликао послат је Срђан Бабић како би имао прекопотребну минутажу. У Суперлиги Србије црвено-бели на позајмици имају чак седам фудбалера. Један од највећих бисера нашег тима и предводник прошлогодишњих омладинаца Милош Пантовић налази се на позајмици у Вождовцу где до сада бележи одличне партије – на седан мечева постигао је два гола. Такође, још један члан генерације омладинаца Мартин Новаковић свој таленат надограђује у фудбалском клубу Рад, а стигао је и да упише први гол у сениорском фудбалу. У суперлигашким клубовима на позајмици налазе се и голмани Милош Гордић у Мачви, односно Милош Чупић у Златибору баш као и нападач Ибрахим Мустафа. У екипи Инђије шансу на суперлигашкој сцени тражи Марко Конатар. Млади нападач Лука Марковић свој таленат показиваће у Новом Пазару где се налази на позајмици, а већ је стигао да постигне и хет-трик прошлог викенда против Војводине.

Ерик Јирка налази се на позајмици у Мирандесу, који игра другу лигу Португала, а Усман Маронг је у Хаопелу Ранани који се такмичи у другом рангу Израела. У Првој лиги Србије Црвена звезда на позајмицама има највише играча – њих 17. У нашем развојном тиму екипи Графичара на позајмици налази се 13 фудбалера, а то су – Стефан Фићовић, Александар Станковић, Илија Бабић, Урош Благојевић, Стефан Митровић, Ричард Одада, Александар Лукић, Петар Пиплица, Алекса Матић, Вања Панић, Иван Гутеша, Давид Петровић и Никола Станковић.

Један од најталентованијих чувара мреже Андрија Катић налази се у екипи Будућности из Добановаца. У екипи Радничког из Пирота на позајмици је Вукан Ђорђевић. Талентовани Владимир Лучић на позајмици је у ИМТ-у, док је Илија Стојанчић у екипи Лознице. Матеја Стојановић је у тиму Жаркова, а Александар Илић у Дубочици. Сви они су добили шансу да у сениорским тимовима покажу колико умеју.

Позајмице:

Срђан Бабић – Фамиликао
Милош Пантовић – Вождовац
Мартин Новаковић – Рад
Милош Гордић – Мачва
Милош Чупић – Златибор
Ибрахим Мустафа – Златибор
Марко Конатар – Инђија
Лука Марковић – Нови Пазар
Ерик Јирка – Мирандес
Усман Маронг – Хаопел Ранана
Стефан Фићовић – Графичар
Александар Станковић – Графичар
Илија Бабић – Графичар
Урош Благојевић – Графичар
Стефан Митровић – Графичар
Ричард Одада – Графичар
Александар Лукић – Графичар
Петар Пиплица – Графичар
Алекса Матић – Графичар
Вања Панић – Графичар
Иван Гутеша – Графичар
Давид Петровић – Графичар
Никола Станковић – Графичар
Андрија Катић – Будућност Добановци
Вукан Ђорђевић – Раднички Пирот
Владимир Лучић – ИМТ
Илија Стојанчић – Лозница
Матеја Стојановић – Жарково
Александар Илић – Дубочица

The post Звездини играчи на позајмицама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment