Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Станковић после жреба за ЛЕ: „Надиграваћемо се“

Црвена звезда ће се у групној фази Лиге Европе састати са Гентом, Хофенхајмом и Слованом из Либереца, а шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић изнео је прве утиске по обављеном жребу у Ниону.

У групној фази нема лаких противника. Све су то тимови који су на путу до Лиге Европе избацивале и по неколико екипа, тако да пре жреба нисам имао специфичне жеље. Сада после извлачења могу да кажем да смо могли и боље и горе да прођемо, али и даље стојим иза тезе да је најважније да ми будемо на висини задатка. Када би отворили Маракану за наше Делије, сваки меч би нам био лакши. Гент је вицешампион сјајне белгијске лиге, Хофенхајм је завршио шести у оштрој конкуренцији бундеслигаша, док је и Слован Либерец показао у квалификационим рундама да имају квалитет. Надиграваћемо се, мислим да са сваким можемо да се такмичимо и радујемо се учешћу у Лиге Европе – подвукао је Станковић.

Групна фаза Лиге Европе почиње 22. октобра, када су на програму мечеви првог кола, а завршава се 10. децембра, за када су планиране утакмице шесте рунде.

The post Станковић после жреба за ЛЕ: Надиграваћемо се appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment