Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Хајдин у Пољској?

Јануара 2018 године у редове Црвене звезде из суботичког Спартака стигао је Стефан Хајдин за кога се очекивало да ће представљати адекватну замену репрезентативцу Милану Родићу. Довођењем жандера претходног лета Хајдин је запао у други план па је послат на једногодишњу позајмицу у екипу Вождовца.

Овог лета црвено-бели су на позицији левог бека остали само са Миланом Родићем, па је било за очекивати да ће Хајдин коначно добити више могућности да у црвено-белом дресу покаже сав свој потенцијал. Међутим, „судбина“ није тако ствари пројектовала и Хајдин је постао вишак у екипи тренера Дејана Станковића и већ овог лета мораће да потражи нову средину. Иако је имао отворену понуду да се врати у екипу Вожовца, Хајдину је приоритет одлазак у иностранство, а како се сазнаје интересовање је показала пољска екипа Погон из Шћећина. Црвена звезда и екипа из Шћећина овог лета у већ сарађивали приликом преласка Срђана Спиридоновића на стадион „Рајко Митић“.

Хајдин је у дрресу омиљених бој забележио десет наступа, од чега седам у првенственим, а три пута у уткмицама националног купа.

Повезане вести

1 comment

Ratko Vučković сеп 6, 2020 at 23:28

Ko je toliko lud da kupi Hajdina?

Reply

Leave a Comment