Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Гајић: „Да наставимо са добрим радом“

Дефанзивац Црвене звезде Милан Гајић није крио задовољство због повратка на терен после краћег одмора који је наша екипа имала услед репрезентативне паузе. Фудбалер са бројем два на леђима истиче да је веома важно да се тим добро припреми за предстојеће изазове.

– Дошли смо овде на Врдник како би наставили са добрим радом који смо започели још у јулу на Дивчибарама. Мало смо се изоловали, колико је то могуће. Пре свега сам задовољан условима за рад, терен је добар како у Руми, тако и у Сремској Митровици. Почели смо јуче, имали смо два тренинга. Радимо веома добро, јесте тешко, али навикли смо јер смо професионалци – нагласио је Гајић.

Наши фудбалери имали су напоран период у претходних месец дана, а Гајић је открио како је провео слободно време.

– У првих месец дана, имали смо јак ритам. Играли смо утакмице у ритму среда-субота, тако да нам је пријала пауза. Претпостављам да су сви, као и ја, време провели у кругу породице и да су се добро одморили, што се и види на тренинзима. Окрећемо се новим обавезама. Већ следеће недеље имамо тешко гостовање Чукаричком, затим иза тога и треће коло квалификација и онда улазимо у познат распоред.

Звездин дефанзивац не крије да је атмосфера у свлачионици феноменална.

– Потребно је наместити главу за све оно што на чека. Такође, атмосфера у екипи, која је заиста сјајна, је предуслов да би тим напредовао и добро играо. Чињеница је да у свлачионици влада феноменално распооложење, а верујем да ће тако и остати – подвукао је Гајић.

The post Гајић: Да наставимо са добрим радом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aleksandar сеп 7, 2020 at 12:46

Kvazimodo, Crvenoj zvezdi treba pravi desni bek, a ne ti i onaj priučeni…

Reply

Leave a Comment