Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пешић:“Изузетно сам срећан“

Светислав Кари Пешић

Након победе наших кошаркаша у Крагујевцу над екипом Радничког, тренер наших кошаркаша Светислав Кари Пешић није могао да прикрије задовољство:

– Висок резултат прави привид да се нису играле квалитетне одбране, али је ситуација била заправо другачија. Раднички има знање и искуство. Тешко је играти против такве екипе која је најбоља у асистенцијама у лиги. Дали смо максимум, одиграли најбољу утакмицу у овој сезони и изузетно сам срећан због победе.

 

Повезане вести

43 comments

miki феб 5, 2012 at 16:03

Kari rece, od nove godine na redu su pobede i tako i bi! Da nas nisu pokrali protiv olimpije imali bi 100% ucinak!
Zvezda igra sve bolje i svaka cast Kari, sa ovim igracima ovo je stvarno podvig!

Reply
Aston феб 5, 2012 at 12:49

Neznam dali ste vi novi posetioci ovog sajta,ili menjate nik kad pljujete ili hvalite. Vecinu vas treba da je sramota, pa vi ste pluvali gospodina Pesica i Covica. Jel provaljujete koliko ste smesni.

To radite i sa Robertom Prosineckim i sa Lukicem, zapitajte se malo, kako reagujete od utakmice do utakmice.

Strucnjaci ste pravi, stidite se svih onih pljuvanja.

Reply
Mile феб 5, 2012 at 15:51

Takvi smo mi Srbi od nebesa do utabavanja

Reply
dexa7 феб 5, 2012 at 15:57

Tacno tako, pobjedimo Petrovac ko da smo osvojili ligu sampiona, posle kad izgubimo od Zete,to se dozivljava kao najveci neuspjeh u istoriji kluba.

Reply
Ivan феб 5, 2012 at 16:03

Trebalo bi da administratori „vezu“ odredjeni nik za mejl adresu ako je moguce pa da niko ne moze da ga menja.

Reply
Ariljac феб 5, 2012 at 11:31

E Kari i ja sam srecan koliko i ti!NAPRED ZVEZDA!!!

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 5, 2012 at 11:07

Bravo Kari uz tebe sam ,kao i uz nasu Crvenu Zvezdu tako se igra za Crveno beli dres kosarkasi bas ste me obradovali

Reply
Nenad14 феб 5, 2012 at 01:06

Izuzetno sam zadovoljan igrom, ov utakmica protiv radnickog je bila dobra u mnogo segmenata, napad dobar, i sam Pesic kaze da je na ovoj utakmici napad funkcionisao najbolje, odbrana dobra, protiv radnickog tesko da moze bolja, Covic je odigrao dobro, bolje od ovoga sto je odigrao protiv Radnickog sigurno ne moze, jos uvek ga koci kreativnost u napadu, njegov pik je smesan, ostavlja centrima lopte na 5 metara od kosa pa ako sta uradi uradio je, samo ni se ne svidjea sto ne igra Uros Nikolic, jer sam siguran da od Mileta nebi gore odigrao, cak bi u odbrani bio puno bolji jer je mnogo pokretljiviji od Mileta, Bojan Popovic izgleda stekao naviku da daje ludacke trojke, Lesic i Subotic standardni, Petar jebivetar Popovic po obicaju medju boljm i borbrnijim, Milutinovic dobro prangija, dok ne dodje neizvesna zavrsnica, e tad nestane sa terena, Tomas dobar, cak moze i da zakuca, Nedovic nije za poziciju beka ali je danas dobro odigra iz razloga sto danas u vecini slucajeva samo igrali sa dva plejmejkera, i jednom trojkom, napadi su takvi bili da su oba pleja imala zadatak da razigravaju ekipu, sto e meni puno svidja, u varijanti Covica Popovica Nedovia, da se nelazemo Covic je los igrac, Popovic je mator a Nedovic je los suter, tako da kad Covic igra pleja nasi napadi lice na komediju, kad igra Popovic cesto mu padne koncentracija, kad Nedovic igra beka tesko se moze ocekivati pogodak van 6,75, tako da mi se svidaja kad imamo dva igraca na terenu koja mogu da igraju pleja, jer Covic i Popovic ne mogu sami to dda rade, Popovic moze dok mu zbog umora ne padne koncentracija a Nedovic je predvidjen za pozicuju beka, a po meni je on jedini koji moze sam da nosi celu kreaciju igre u napadu…

Reply
Бранимир феб 5, 2012 at 12:57

Могао си негдје ставити тачку. Барем на крају текста.

Reply
Mile феб 5, 2012 at 15:52

Ima na kraju cak tri tacke 😀

Reply
dexa7 феб 5, 2012 at 15:57

Nedovic los suter??????

Reply
losmi феб 5, 2012 at 19:49

valja li sta po tebi…

Reply
delija86 феб 5, 2012 at 00:45

Kari-NAJVECI SI

Reply
Krule феб 5, 2012 at 00:06

Pocetak sezone pa vecina hocemo ovo,hocemo ono,sta ce nam ovaj,treba da igra ovaj,Kari nema kontrolu utakmice i.t.d.Nista se nepravi preko noci,mnogi navijaci idu iz krajnosti ukrajnost ili sve nevalja ili smo najaci.Podrzimo trenera i igrace,a zakljucke donosimo na kraju sezone!

Reply
ДС 1989 феб 4, 2012 at 23:13

Једва чекам следећу утакмицу!

Reply
Ђоле феб 4, 2012 at 23:28

И ја исто брате….Следећа је цибонааа….

Reply
Nikola феб 4, 2012 at 23:42

Sledece je cedevita.

Reply
PVCZ!!!!! феб 4, 2012 at 23:04

Hvala ti sto si nam vratio vjeru i naduuu!!!!!Samo kad komsijama zagrmi sa tribina nece ih biti nigdje imaju da lijece komplekseeee 5 godinaaaaa!!!!!!ZVEZDOOOOO GAZIIIIIII!!!!!!!

Reply
Dzozinjo_91 феб 4, 2012 at 22:50

Svaka cast Kariju i momcima na veoma znacajnoj pobedi…Iako smo i na ovoj
utakmici imali konfuznih napada i pocetnickih gresaka i ponovo lose branili nas reket , pre svega su me odusevili borbenoscu i zeljom za pobedom…Slozio bih se s Josifom da nam treba jedan igrac koji zna da smiri malo kad nam protivnicke ekipe pritiskaju spoljnu liniju…Ehhh kako bih nam legao jedan igrac tipa Lowrence Roberts…Sve bih dao da imamo takvog igraca..:)..Necu nikoga da izdvajam, zelim samo da nastave u ovom ritmu…Idemo sad da probamo iznaditi Multivitu, a onda nas cekJEDVA CEKAM KUP!!! IDEMO NA TROFEEEEEEEJ….SAMO TI U MOME SRCU SI..<3

Reply
Dzozinjo_91 феб 4, 2012 at 22:52

greskom sam poslao pre vremena..:DDD..Uglavnom htio sam da kazem da idemo sad da ispijemo multivitu, pa onda imamo 3 utakmice kuci, sto je prilika da se priblizimo sredini tabele…

Reply
Alex феб 4, 2012 at 22:42

Sjajan covek i trener, ni jednog trenutka nisam sumnjao u krajnji rezultat njegovog rada.

Reply
Mimi феб 4, 2012 at 22:36

i mi smo srecni Kari..svaka cast samo tako nastavite :))

Reply
Марко цзбг феб 4, 2012 at 22:33

У другом делу сезоне имамо скор 4-1(мада је пораз у Љубљани последица судијске грешке), КАРАЈ КАРИ!

Reply
Zvezda-velikan феб 5, 2012 at 14:57

U Ljubljani smo pokradeni naočigled svih, i nikada ne priznajem taj poraz. Zurapović je dosudio namjeran faul, a nije bio ni običan a kamoli namjeran. Zvezda je za klasu jača od bedne olimpije!
Idemo sad da pobedimo Cedevitu, potpuno sam siguran u momke i Karija da mogu to!
Imaju jako samopouzdanje. Mile Ilić bi morao naprosto bolje da pruža partije, do sada je razočarenje…

Reply
josif феб 4, 2012 at 21:57

Cestitke Zvezdi na pobedi u vrlo neizvesnom mecu.Izvesni napredak se vidi ali je jos daleko od nivoa Zvezde.Niko neosporava rad Pesica ali pitanje je dali mi imamo igrace za nesto vise.Idalje mislim da nam fali jedan igrac koji moze da odigra strpljivo,da stane na loptu i preuzme odgovornost kad neide.Idalje nema Nikolica i Cvetkovica,mislim da bi pomogli u rotaciji,da mogu da dobiju po 10-tak minuta cak Nikolic i vise posto je Mile Ilic ocajan mi prakticno igramo sa jednim centrom.Ispustili smo na pocetku sezo bar 2-3 pobede,sto zbog neuigranosti sto zbog nedostatka kvalitete i nazalost ostacemo i trecu godinu zaredom bez evrope asto je za Zvezdu pogubno a ako nedovedemo minimum 2 pojacanja ni domace trofeje nacemo uzeti jer smo objektivno slabiji od Partizana a i Radnicki ima siri roster tako da je vrlo tesko igrati protiv njih neku plejof seriju.Jos jedno cestitke na pobedi i nadam se da ce Kari da izvuce maksimum od ekipe u finisu sezone.Pozz.MKD

Reply
Бранимир феб 5, 2012 at 00:02

Раднички нема шири ростер од Звезде, због чега је и изгубио. Он има пет врло добрих, квалитетних и комплетних играча и кад они закоче остали са клупе не когу да праве разлику. Звезда има шири и уједначенији тим и увијек се може очекивати да неко повуче екипу напријед. Тако је било и данас. Штета је што нисмо побиједили Крку и Олимпију, да не помињем поразе у Пиониру. Тада би све било могуће. Овако, још доста заостајемо.

Reply
milos феб 5, 2012 at 01:05

Radnicki ima siri roster od Crvene zvezde, a u utakmici sa Partizanom se pokazalo koliko su jaki!

Reply
Ivan феб 5, 2012 at 02:00

Mozda oni imaju siri roster ali mi imamo duzu klupu 🙂

Reply
MarkoFCRS феб 5, 2012 at 03:01

Ne lupaj te! Širi roster, znači duža klupa… I Radnički,naravno nema širi roster od nas, ali ima jaču prvu petorku, kao što je Branimir rekao.

Reply
Бранимир феб 5, 2012 at 13:04

Наравно, Марко. Раднички има само јаку петорку и то је сва његова снага. Када крене – меље. Кад закочи – стане. Којег би неког другог играча пожелио са његове клупе. Ја га не видим. Ми имамо уједначен квалитет играча, мало оних пресудних. Партизан је послије Нове године сасвим други тим. То је барем свима јасно.

Ivan феб 5, 2012 at 16:05

Lupajte je jedna rec,a po smajliju si mogao da zakljucis da znam da je siri roster isto sto i duza klupa,ali mi ovo drugo zvuci malo prikladnije. Mislim,ROSTER napises i jbt odmah ispadnes strucnjak.

Gile delija феб 4, 2012 at 21:51

Hvala KARI! Danas nas je sunce ogrejalo na -10.

Reply
marko феб 4, 2012 at 21:40

i ja bih bio srecan da je cvetkovic igrao. 🙂

Reply
lukank феб 4, 2012 at 21:32

filip covic je bio dobar danas.

Reply
Miki Delija феб 4, 2012 at 21:26

HVALA TI GOSPODINE PESICU-I ja sam izuzetno srecan jer vidim nesto sto me raduje a to je da se tvoj mukotrpni rad isplati-da igraci polako pocinju da shvataju kako treba da igraju,da se zalazu,da te postuju…a to sve rezultira uzlaznom linijom u formi i POBEDAMA!!!! Ehhhh,da isto to mogu reci za fudbalsku sekciju naseg SPORTSKOG DRUSTVA!!!!!

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica феб 4, 2012 at 21:38

Bogami jeste…zveknu onu trojku u pravom trenutku…

Reply
kalu феб 4, 2012 at 21:18

Covek institucija SVETISLAV PESIC.Mislim da bi ovaj covek i od gov.na napravio pitu.:) Idemo da se borimo za evrokup ako dobijemo cedevitu onda imamo tri utakmcie kod kuce(helios,krka i zagreb)Tako da imamo realne sanse!

Reply
Vanja феб 4, 2012 at 21:30

Nije realno da dobijemo Cedevitu jer imaju prejaku ekipu, ali je bitno da smo poceli da dobijamo u serijama, steta za poraz od Olimpije ali ok, sada je vec jasno da ce Covic i svemocni Sveti(slav) Pesic napraviti velike stvari sa Zvezdom. Ovo je ipak eksperimentalna sezona i vec mirise na nesto dobro…

Reply
kalu феб 4, 2012 at 22:06

Nismo bili ni favoriti protiv radnickog,slazem se jeste jaka cedevita ali mi imamo trenera.Slazem se da ne treba ulaziti u euforiju ali sto da ne da dobijemo cedevitu ako ne dobijemo njih nema veze bitno je da se vidi napredak u igri..

Reply
milos феб 5, 2012 at 01:08

Cedevita je veoma jaka, po meni odmah iza Makabija i Patizana, tako da uopste nije realno da ih dobijemo. Mislim da trebalo da igra bukvalno svih 12 igraca i da pokusamo na svezinu, presingom da ih eventuqalno poremetimo, ali i da sacuvamo snagu za naredne utakmice koje igramo kod kuce, od kojih bi makar 2 trebalo da dobijemo.AJMOOOOOOOOOOO

Reply
MarkoFCRS феб 5, 2012 at 03:06

Cedevita je i jača od Partizana. Partizan ako je opet omašio sa plejom, pitanje je i da li će fajnal for izvući. I naravno, Cedevita će biti veliki favorit protiv nas, ali uz čvrstu Karijevu odbranu sve je moguće, pogotovu protiv ekipa poput Cedevite i Radničkog, koje forsiraju individualni kvalitet, ispred timske igre…

Zvezda-velikan феб 5, 2012 at 15:01

Cedevita nema šutersku ekipu kao Radnički, i u Pionir nas je dobila sa pola koša, a mogli smo ih lako otresti. Uopšte se ne slažem da su veliki favoriti, itekako mislim da Zvezda ima dobre šanse da ih pobedi! Verujem u pobedu Zvezde!

Sale Pi феб 5, 2012 at 06:33

Sveti Pešić, super.

Reply

Leave a Comment