Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса утакмица млађих категорија

Настављају поход наши бисери на освајање првенства, а у суботу од 10 (кадети) и од 18 часова (омладинци) очекују их нови изазови у виду дуела са талентима који носе дрес Графичара. Пренос оба меча можете гледати на јутјуб каналу Звезда Кидс.

Пулени Марка Неђића су силовито ушли у нову сезону и савладали суботички Спартак резултатом 4:0. Двоструки стрелац на мечу био је Никола Кнежевић, а погађали су и Никола Митуљикић и Марко Лазетић. Нови изазов их очекује у виду двобоја са омладинцима Графичара (чији је сусрет првог кола против Радничког са Новог Београда одложен) које предводи Дејан Симић и у чијим редовима се свакако највише очекује од Матије Глушчевића и Луке Стојановића.

Кадети Црвене звезде које предводи Срђан Стојчевски су упркос негативном резултату на полувремену, успели да преокрену меч и савладају Спартак 3:1. Најзаслужнији за то је био капитен Јован Мијатовић са два поготка, а мрежу ривала је „поцепао“ и Давор Ракић. С друге стране, доминантнији у првом колу су били кадети Графичара који су са 11:0 савладали шабачку Мачву. У тиму Николе Ђуровића се највише истакао осмоструки стрелац Александар Кахвић, а погађали су још Павле Огњеновић, Коста Веселиновић и Владислав Голдин.

Омладинци ће снаге одмерити од 18 часова, а кадети од 10 часова. Све то ћете моћи уживо да пратите на јутјуб каналу Звезда Кидс.

The post Најава преноса утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment