Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеПрипремеФудбал

Квартет Звездиних бисера вратио се у Београд

Фудбалери Црвене звезде приводе крају припремни период на Дивчибарама. Сутра вече ће екипа Дејана Станковића отпутовати у Стару Пазову на завршни део летњих припрема. У тиму неће бити Илије Бабића, Алексе Матића, Стефана Митровића и Марка Лазетића који су се вратили у Београд.

Поменута четворица добила су прилику да, пред очима Дејана Станковића и његових помоћника, покажу и докажу да су једни од најталентованијих. Међутим, пошто су шесторица фудбалера који су били заражени корона вирусом оздравили, број играча на тренингу се аутоматски повећао па је донета одлука да се Звездини бисери врате у Београд даљим обавезама.

Илија Бабић, Алекса Матић и Стефан Митровић следеће сезоне провешће на каљењу у Звездином развојном тиму Графичар. Разлог више за овај потез су управо бројни фудбалери попут Вељка Николића, Марка Конатара, Страхиње Ераковћа и Жељка Гаврића, који су прошли кроз развојни период у Графичару и одличним партијама заслужили позив у први тим Црвене звезде.

Такође, млади нападач рођен 2004. године Марко Лазетић, у сезони која је испред нас, носиће дрес омладинске селекције Црвене звезде под тренерском палицом Марка Неђића. Лазетић је тако враћен у тим за који је прошле сезоне постигао 12 голова у Кадетској лиги Србије.Талентовани фудбалери показали су на тренинзима да су они сигурна будућност Црвене звезде. Видело се на терену да су наша деца жељна доказивања, тако да је на њима да још више раде како би остварили свој сан, а то је први тим Црвене звезде.

The post Квартет Звездиних бисера вратио се у Београд appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment