Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Променљиво време обележило први тренинг деветог дана на Дивчибарама

Фудбалери Црвене звезде одрадили су први данашњи тренинг и то под различитим временским условима. Поред увежбавања тактике, као и вежби снаге, акценат је стављен и на истрчавања у којима су првотимци показали снагу, вољу и карактер.

Девети дан Звездиних припрема на Дивчибарама почео је вредно. Прво је одрађена неопходна активација кроз вежбе загревања и разгибавања у спортској сали. Док је једна група радила у затвореном простору, друга је на терену усавршавала тактичке деталхе заједно са Дејаном Станковићем и помоћницима.

Обе групе су пођеднако времена провеле и у спортској сали и на терену. После тога, орни за рад и добро расположени одрадили су уобичајено трчање и додатно разгибавање све у сврху добре припреме предстојећих изазова.

Последња вежба је дефинитивно била најтежа. Подељене у три групе, Звездине снаге су трчале од једног краја терена до другог. Киша им није сметала да пруже максимум и у овој вежби, а од стране стручног штаба често смо чули мотивационе поруке и аплаузе. Сви су држали висок темпо, а да је тренинг био успешан говоре осмеси на лицу целог Звездиног тима.

Голмани су радили одвојено са тренером Федериком Панонћинијем на техничким стварима који су неопходни за овај период припрема.

The post Променљиво време обележило први тренинг деветог дана на Дивчибарама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment