Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

3Д мапинг који је освојио Европу – Звездаши, гласајте!

Утакмице КК Црвена звезда мтс важе за истински спектакл, а за то су најзаслужнији Звездаши који из године у годину испуњавају дворану ’’Александар Николић’’ и ’’Штарк арену’’ у броју који је за понос. Оданост клубу и верност су долазили небројано пута на испит, а када је било најважније црвено-бели су увек имали тај ветар у леђа који је често доносио превагу.

Посета у хали је ствар којом се Клуб са правом поноси, а током претходних сезона менаџмент Црвене звезде водио је рачуна да садржај у дворани буде додатно обогаћен у складу са светским трендовима, али пре свега у складу са тим шта Звездина публика заслужује.

У сезони 2019/2020 навијачи Црвене звезде, али и целокупна европска кошаркашка јавност, имали су прилике да виде нешто до тада невиђено на паркетима Старог Континента. Увертира утакмица добила је потпуно нову димензију захваљујући менаџменту црвено-белих и креативном тиму КК Црвена звезда мтс. Јединствени аудио-визуелни спектакл и 3Д мапинг који је изнова и изнова имао потпуно нове тематике, пратио актуелне теме и историјске моменте за које су Србија, Београд и Црвена звезда нераскидиво везани. Из кола у кола севали су блицеви у дворани, публика остајала без даха, а путем друштвених мрежа говорило се о нестварном амбијенту не само у Србији него и широм Европе. Општи је утисак да је КК Црвена звезда мтс донео у Евролигу нешто потпуно ново и поставио висок стандард аудио-визуелног доживљаја.

Све Звездаше позивамо да својим гласовима на сајту http://kkcrvenazvezda.rs/glasanje/ изаберу ‘’Прегаме схоw’’ који их је највише импресионирао или онај који ће највише памтити. На званичном клупском yоутубе каналу можете још једном да се подсетите како је то изгледало, а путем друштвених мрежа клуба слободно оставите коментаре са утисцима или евентуалним сугестијама.

До следећег спектакла, бодрите Црвену звезду и гласајте.

The post 3Д мапинг који је освојио Европу – Звездаши, гласајте! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment