Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Борјан: „Ми смо Звезда, шампиони, ми смо најбољи“

Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан изјавио је да је трећа узастопна титула освојена заслужено, на терену, као и да једва чека прославу.

– „Уморан сам више да причам о заслуженој титули. Ову титулу сам ја узео, моји саиграчи, мој тренер, мој клуб и моји навијачи. Сањао сам као клинац да освајам титулу са Звездом и сада ако ме питате како се осећам, осећам се савршено. Ми смо сампиони Србије, а како стоје ствари и бићемо играли ми добар фудбал или не јер ми смо Звезда, шампиони, ми смо најбољи“ – рекао је Борјан.

Три године заредом освајамо титулу, тоне зноја смо пролили, гулили колена на најгорим и најбољим теренима, било смо увек ту, гинули за Звездин грб и нећу да причам о нечему другом, поручио је Звездин голман.

– „То ме не дотиче. Славимо титулу у суботу, знамо колико вредимо, показали смо то на терену. Поносни смо на насе успехе, на наше навијаче, наш клуб, све смо то показали у ове три године и сада поново треба да причам о нечему другом. Звезда је највећи клуб на Балкану, у Србији, у Београду ако хоћете, показујемо то из године у годину, показујемо то и у Европи.“

– „Хоћу да славимо, да уживам у сновима које сам сањао као клинац, апсолутно причам само о крају првенства када је све освојено и све завршено, када нас чека само радост. Звезда је шампион , а сви знамо како се рефрен насе песме „Пуне трибине лудих навијача“ завршава. Е то вам је порука свима“ – поручио је Борјан.

(извор/фото: novosti.rs)

Повезане вести

Leave a Comment