Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

Да ли и Берон креће стопама Лукаса?

Половином фебруара 2020. године Кејлин Џеј Лукас је појачао редове нашег кошаркашког клуба. У црвено-белом дресу до избијања пандемије COVID-19 забележио је свега пет наступа, три у Евролиги и два у регионалном такмичењу, а затим је услед новонастале ситуације отпутовао у САД и сада је потпуно јасно да се више неће враћати на Мали Калемегдан. Лукас, који се није показао као појачање за екипу Драгана Шакоте, потписао је уговор са екипом Детроита и наступиће за ову екипу на ТНТ турниру. То је такмичење које се игра током јула и августа, а наступају 64 екипе, а победнику припада награда у измосу од два милиона долара.

Кејлин Џеј Лукас

Путем Кејлина Лукаса ускоро би могао да крене и један од љубимаца наших навијача Били Берон. Како преноси специјализовани кошаркашки сајт „Pirates del Basket“ шпанска Валенсија трага за појачањима на спољним позицијама, а управо је Звездин Американац један од играча који им је најинтересантнији. Берону истиче уговор са екипом са Малог Калемегдана, а није превише реално да сјајни шутер остане у црвено-белом дресу и трећу сезону. Берон је забележио укупно 113 наступа у дресу Црвене звезде и био стрелац 1.348 поена.

Крајем наредне недеље требала би да буде позната судбина и Евролиге и регионалне АБА лиге за сезону 2019/20, па се тек тада може и прецизније говорити о (не)одласцима појединих кошаркаша.

Повезане вести

1 comment

Goran0008034 мај 17, 2020 at 17:18

Najbolji i najgotivniji stranac koji je bio u Zvezdi. Naravno, uz Djenku, ali Djenka nije stranac, on je nas.

Reply

Leave a Comment