Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Преговори са Роузом напредују

Грчки медији су недавно открили да је Црвена звезда озбиљно заинтересована за француског штопера Линдзија Роуза из Ариса, а данас тврде да српски шампион још није одустао и да преговори трају.

Арис се налази у озбиљним финансијским проблемима и продаја Роуза је једна о сламки спаса којима се надају челници солунског клуба. За сада је Црвена звезда показали најозбиљнији интерес за Роуза, али не толико колико би Грци хтели.

Према писању грчких медија, Арис и даље инсистира на цени од 1.000.000 евра за обештећење, али је за очекивати да због финансијске ситуације пристане и на мању понуду. Изгледа да то знају и на Маракани па је пред клуб из Соуна стављена понуда од 600.000 евра. Проблем је што 25 одсто од обештећење иде Роузовом бившем клубу Лоријану па би Грцима на крају остало „само“ 450.000 евра што је сценарио који покушавају да избегну. Зато су у Арису и зацепили цену од 1.000.000 евра јер им је план да од продаје Француза инкасирају макар 750.000 евра.

Грчки медији пишу да и да је Црвена звезда у свакодневном контакту са Роузом којем је понуђен три пута већи уговор од оног који тренутно има у Солуну. Наводи се да су преговори између српског шампиона и француског дефанзивца много напредовали, али да још нису стигли до фазе када би Роуз извршио притисак на Арис да му спусти цену.

Солунски клуб се нада да ће из Београда стићи јача понуда, али није у ситуацији да много чека и да диктира услове јер је финансијска ситуација у клубу заиста тешка.

(извор: mozzartsport.com)

Повезане вести

3 comments

pravedni čova мај 2, 2020 at 18:49

Tako je, nov igrač a naša deca opet po Srbiji na dokazivanje a sigurno bolji od ovih strendžera… Gde su klinci iz godišta 01,,, nema ih….. Ozbiljan plan sa zvezdino decom dva igrača dođu do prvog tima iz tri generacije od 70 igrača…. E moji stručnjaci…. A dovodimo koje kakve i kombinaciju igrače.. Tuga…..

Reply
Србин са Космета мај 2, 2020 at 17:13

Опет мачка у џаку!
Фибел,Жандер..Зар се тако ради?А хоћете да продате нашу децу,Гаврића,Николића?И одмах троструко већа плата,на невиђено!
И 600.000 за обештећење?
То су огромне паре!
Уозбиљите се!

Reply
dusan мај 2, 2020 at 21:20

za sta da se uozbilje? terzic je mrtav ozbiljan, brate. Oni koji treba da se uozbilje smo mi. Ovo je sve pljacka. Ako zvezdin omladinski pogon ne moze da napravi stopera boljeg od ovog pa sta ce nam omladinski pogon. 30 miliona nam treba godisnje? za sta? za igrace poput zandera i la pare?

Reply

Leave a Comment