Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Вања Панић: „Долазак у Звезду је најбољи пут за мене“

Стигао је у Црвену звезду почетком године са жељом да се што пре наметне стручном штабу и избори за прилику у првом тиму црвено-белих.

Омладински тим требало би да буде одскочна даска за Вању Панића, који је из љубљанске Олимпије стигао Београд иако је имао понуде турских великана, Фенербахчеа и Бешикташа.

– „Када су ме агенти обавестили да имам понуде из Турске и Црвене звезде питао сам их за савет. Заједно смо дошли до закључка да је долазак у Звезду најбољи пут за мене и сада чврсто верујем у то. Могу да кажем и да сам од малих ногу маштао о Звезди и само сам чекао да трансфер буде реализован. Овом приликом желим да изразим захвалност мојим агентима за све што су урадили за мене и моју породицу“, рекао је Панић.

Први утисци су сјајни.

– „Црвена звезда је велики клуб, све је овде на високом нивоу. Све је брже него у Словенији, нема шале, само дисциплина и рад, рад, рад. То даје резултате, клуб није тек тако учествовао у омладинској Лиги шампиона.“

Панић је на дебију против Војводине био двоструки стрелац, а како сам истиче циљ му је да заигра пред пуном „Мараканом“.

– „То је вероватно сан сваког играча Звезде, па и мој. Надам се да ћу добити такву прилику и то што пре и обећавам да ћу је искористити на најбољи начин. Све зависи од мене и наравно тренера, а до тада ме очекује напоран рад“, закључио је Панић.

(извор: sportskacentrala.com)

Повезане вести

3 comments

Jovan апр 23, 2020 at 11:55

Realno C.zvezda nije ono što je bila i guraju se na silu menadžerski igrači, forsiraju „buzdovana“ godinu dana starijeg, na mestu Panića, tako da svaki talentovani dečko i treba da razmisli dal je danas naš klub uopšte opcija- dok je tu Terzić i njegovi poltroni…

Reply
Realno апр 22, 2020 at 23:47

Dobro,sine,ako ti je san bila Zvezda,zasto si uopste pitao menadzere sta da izaberes,nju ili turke?Tu se pitanje ne postavlja ako si stvarno bio navijac nekog kluba jer je to ispunjenje snova.

Reply
Marko апр 22, 2020 at 21:40

Ti si po kvalitetu ŠPIC broj 1 omladinaca Crvene zvezde, svaka čast dečko!

Reply

Leave a Comment