Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Томане: „Срећан сам у Звезди“

Португалски нападач Антотнио Томане одговорно проводи време у свом дому у току ванредног стања изазваног корона вирусом, вредно тренирајући. Снажни центарфор не крије задовољство што се налази, како каже, у једном великом клубу који се и током ових тешких времена труди да кроз разне акије помогне многима којима је то потребно.

Страх није велики код мене и моје девојке, која је овде са мном у Београду. Више сам се бринем због породице у Португалији. Ја сам у другој земљи, није исти језик и нисам знао шта се тачно дешава. Ми смо предузели све мере, добро смо заштићени и надам се да ће ова пандемија ускоро проћи. Клуб је опрезан и гледа шта ће се дешавати, а уједно и преузима све мере како би заштитио своје фудбалере. Од старта смо добили смо сву неопходну реквизиту како би се што боље спремили за наставак. Искрено једва чекам да почнемо са групним тренинзима и са утакмицама јер је то наш глави покретач уз феноменалне навијаче – нагласио је Томане.

Португалски нападач нам је описао и како изгледа један његов дан у карантину, а истакао је и да је поносан на свој клуб што се труди да помогне људима у овој тешкој ситуацији.

– Тренирам као и остали саиграчи према плану који нам сваког дана шаље стручни штаб. Покушавам да одржим форму што је више могуће јер знам да ћемо, када се првенство настави, морати брзо да се спремимо за нове изазове. Слободно време проводим, наравно у кући, јер је то најбоља мера превенције. Само тако ћемо што пре превазићи све ово. Морамо бити одговорни људи. Драго ми је што смо помогли људима којима је то најпотребније, а клуб се труди да кроз бројне акције обезбеди и нашим најстаријим навијачима неопходне ситнице, а то је доказ његове величине..

Стрелац једног од најлепшег гола ове сезоне у Суперлиги објаснио је и како се осећа у црвено-белом табору.

Леп период је иза мене у Звезди. Овде су ме прихватили на најбољи могући начин. Морам признати да ми највише недостаје свлачионица и атмосфера у њој. Функционишемо сви као једна породица и то је оно што ме још више чини срећним у Звезди. Имамо 11 бодова предности у односу на ривала и верујем да ћемо успешно завршити сезону. Навијачима желим да поручим да су најбољи, и када није ишло и када сам и лично био у лошијој форми они су увек били ту за мене и за екипу. Хвала им на томе – подвукао је Звездин нападач, Антонио Томане.

The post Томане: Срећан сам у Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment