Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Пантовић: „Заслужено смо први“

Талентовани крилни нападач Милош Пантовић је током јесењег дела сезоне показао огроман потенцијал стављавши на муке голмане Омладинске лиге Србије, зарад чега је, као награду, добио прекоманду у Графичар, како би се што пре привикао на захтеве сениорског фудбала и постао играч за први тим Црвене звезде.

Баш сам се брзо укопио у Графичару, јер сам већину играча већ познавао из Омладинске школе, тако да ми превише адаптације није било потребно. Одличан смо колектив, сви су сјајни момци и одлични фудбалери и драго ми је што сам део тима. Нисмо срећни због паузе, али све је то божја воља. Када све ово прође, само треба да покажемо да смо са разлогом лидери на табели Прве лиге Србије и да ништа није случајно, те да без обзира на то што смо млади, поседујемо квалитет за Супер лигу – започео је Пантовић.

Момак који је јесенас био незамењив члан тима Славољуба Ђорђевића који предводи нашу омладинску селекцију, истиче да постоји огромна разлика између јуниорског и сениорског фудбала.

– Брже се игра, то сам приметио одмах на припремама. Логично је да су и дуели чвршћи, јер у омладинцима сам се борио са својим вршњацима, док сада у контакт улазим са људима од по 30 година који имају огромно искуство иза себе. Ипак, све ово је значајно за мој даљи развој.

Пантовић истиче да је презадовољан и јесењим делом сезоне у ком је успео чак и да дебитује за први тим Црвене звезде у дуелу против Трепче.

То ми је била најбоља полусезона у досадашњем делу каријере. Десило ми се много лепих ствари, што на личном, што на тимском плану. Били смо сјајни у Омладинској лиги Србије, али и у Лиги шампиона за младе, а имао сам ту част да дебитујем и за први тим Црвене звезде. Надам се да ћу се добрим партијама у Графичару наметнути да у каријери скупим још много утакмица у црвено-белом дресу – подвлачи рођени Новосађанин који истиче да дане у изолацији проводи гледајући серије.

The post Пантовић: Заслужено смо први appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment