Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Јовичић: „Ужелео сам се фудбала“

После шестомесечне паузе због повреде, на терен се вратио Бранко Јовичић. Фудбалер који увек оставља срце на терену је поново спреман да екипи помогне у изазовима који следе, а осмех због повратка на травнату површину није могао да сакрије.

– Емотиван тренутак за мене. На овај повратак гледам као на нови почетак у Црвеној звезди. Дугујем велику захвалност Декију, читавом стручном штабу, управи клуба која ми је обезбедила феноменалне услове за операцију и опоравак, као и мојој породици која је била ту за мене у најтежим тренуцима. Тек ми предстоји рад, а потрудићу се да оправдам сва очекивања и да се одужим клубу на свему. Прошао је и овај период, друга повреда и надам се да их више неће бити – истакао је Јовичић.

Данас је на терен ушао у 73. минуту, али Звездин везиста истиче да ће убрзо бити спреман да одигра читав меч.

– Спреман сам поприлично, али још увек не у потпуности. Биће и то убрзо. Ужелео сам се утакмица и драго ми је што сам имао прилику данас да играм. Стручни штаб је чекао прави моменат да ме пошаље на терен, пре свега због психолошког аспекта. Пажљиво су радили са мном, што на опоравку, што на „јачању главе“ и ово је био прави тренутак да заиграм – подвукао је Јовичић.

The post Јовичић: Ужелео сам се фудбала appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment