Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Максимовић задовољан дебијем

Роберт Просинечки је против Грбља уигравао много нових играча али свакако су под посебном лупом били они из последње линије. Младеновић је показао да може да се понови безброј пута уз аут линију, док је штоперски тандем Крнета – Максимовић био сигуран и снажан, наговештавајући да ће шеф струке у њима имати ослонац за пролећни део сезоне.

– Мислим да је било добро за почетак, али ипак те оцене ће да даје шеф струке. Били смо добри и задовољан сам како сам одиграо свој први меч за Звезду. Шеф је инсистирао да пас игра читаве екипе почне од задње линије и верујем да смо то задовољили. Ипак, у овом тренутку приоритет су јаки тренинзи, тек ћемо се уигравати на све јачим и јачим проверама. Против Грбља смо могли и убедљивије да славимо али најважније је да смо почели са много самопоуздања и са испуњеним захтевима шефа Просинечког – каже Максимовић.

Последња линија Црвене звезде у пролећни део улази потпуно „реновирана“. Играчи се полако упознају али Максимовић истиче да то неће бити проблем.

– Истина је да се не познајемо и да ћемо се уигравати али мислим да је тај процес много лакши и бржи кад постоји квалитет, а ми га имамо. Најважнија ће бити наша мирноћа на лопти јер шеф инситира на пас игри. Квалитет је ту, треба само да тренирамо максимално и доћи ће резултати – јасан је Максимовић.

Јасно је већ сада да ће Звезда на пролеће бити много млађа и бржа, са чиме се и Максимовић слаже.

– Имамо много младих играча, жељних доказивања али и пар старијих који ће помоћи у ношењу Звездиног дреса. Атмосфера је одлична. Радна пре свега али и насмејана, односно позитивна. Ипак, најбоље ћемо говорити на терену кад за то дође време – закључује Максимовић.

Повезане вести

10 comments

aleksa јан 24, 2012 at 12:35

ljudi kliknite ovde http://www.gsp.ba/referral/maniac treba mi mnogo. Hvala ! Za vas to nije nista , a meni mnogo znaci! Hvala

Reply
milos јан 23, 2012 at 19:43

Od ovog momka najvise ocekujem,a jos ako je i mali Krneta dobar, pa to nema nista bolje,cvrsta odbrana za naredne 2-3 godine, a to je osnova za sve!

Reply
Papa Jole јан 23, 2012 at 16:11

Кад прочитам ово ШЕФ најежим се ! Није он за вас шеф, већ може бити само Тренер или Господин Просинечки !А у кафани зовите шефа да поручите пиће, сељачине некултурне!

Reply
delija86 јан 23, 2012 at 16:13

al ces da se nadobijas minusa

Reply
Zvezdas Rijeka јан 23, 2012 at 19:24

Kakvo lupetanje, pa zar mislis da bi ga zvali Šef da Robiju to ne paše ??

Reply
Mladjen јан 23, 2012 at 15:08

Kada igramo opet? i protiv koga?

Reply
Zvezdas Rijeka јан 23, 2012 at 19:24

U srijedu protiv Petrovca.

Reply
DNL јан 23, 2012 at 14:43

Имам поверење у Максимовића , надам се да ће он бити нови Видић ..
Резервисан је у изјавама, не прети , не хвали се, а одличан је играч..

-Није ми јасно после свих ових срамота у дербијима, киксевима против смешних екипа , да ни један играч није изашао пред камере и рекао
„ИЗВИЊАВАМ СЕ НАВИЈАЧИМА, тотално сам подбацио ! „..
Сви су се јављали са неким шаблонским изјавама , шта је рекао шеф , „морамо бити концентрисани“ , доминирати…
Борха је најављивао своје голове Партизану и промашивао у стилу најгорег аматера ! После свих мечева , није рекао ЉУДИ , усрао сам све …већ је давао нова празна обећања и причао о саботажама..

Reply
marko јан 23, 2012 at 13:26

kako je momak odigrao! brutalno dobro! 🙂

Reply
Kile јан 23, 2012 at 13:06

Takve izjave volim, govoricemo na terenu kada dodje vreme za to.. Teren je jedino merilo, ne kao ovaj Kaludjer izjavljuje prosle sezone svaki drugi dan nesto, i onda dodje derbi i on stane covek prvi da izjavi nesto i kaze smetao nam vetar o.O

Reply

Leave a Comment