Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пешић:“Судије су ми се извињавале“

Светислав Пешић - савети не помажу против судијске неправде (фото: Спортски журнал)

Кошаркаши Црвене звезде поражени су у љубљанским „Стожицама“ од домаће Олимпије резултатом 74:73. Домаћин је до победе дошао на крилима судијских одлука (превасходно је била спорна одлука судије Зураповића да у финишу сусрета један прекршај санкционише неспортском грешком), а своје незадовољство није крио ни тренер Светислав Кари Пешић:

Била је то доста тешка утакмица. Нисмо се најбоље снашли на игру Олимпије на ивици фаула. Касније смо се адаптирали, али нисмо се прилагодили на критеријум суђења. Необично је да су они шутнули чак 43 пенала. То се не дешава сваког дана, осим у НБА где се игра осам минута више. Нећу сада да плачем и кукам, али неспортска није постојала. Лична грешка је била, то је и свирао арбитар Лепетић. Али, ни у сну није била неспортска што је досудио Зураповић. То је било некоректно и према колегама које су се после утакмице извиниле и рекле да није био неспортски фаул. Али, Зураповићу то није пало на памет да уради, побегао је у виду ластиног репа. Не кажем да победа Олимпије није заслужена, али нама није омогућено да дођемо до тријумфа.

Повезане вести

25 comments

veliki pravi zvezdas јан 17, 2012 at 18:27

To sto je KK Crvena Zvezda izgubila to je zbog onog pleja Covica ,to ti je velika greska Pesicu sto nisi ubacio u igru Nedovica umjesto tog Covica ali dobro se zna da Covic ima protekciju kod Pesica zbog toga sto mu je otac presednik KK Crvena Zvezda zato Pesicu trazimo malo vise od tebe da manje podlujezes pritiscima od oca Covica a najbolje bi bilo resenje da se Covic stavi na transver listu Crvene Zvezde

Reply
Miki Delija јан 17, 2012 at 17:10

Pa naravno da treba da ti se izvine sudije…i to pre pocetka svakog meca..Kada si veci kralj od Caka Norisa!!! SVETISLAV PESIC JEDAN JE SVETISLAV PESIC!!!!

Reply
Aca јан 17, 2012 at 11:35

A sta imamo od toga?!

Reply
Ljubo90 јан 17, 2012 at 01:06

Ljudi,ima li da je iz Sapca??

Reply
transver stoleca јан 16, 2012 at 23:59 Reply
Nikola јан 17, 2012 at 00:51

Oduvek mi je bilo krivo za ovog igraca, iako nije previse pokazao u onom sivilu, oduvek mi se cinio kao jako kvalitetan levi bek, trcao je kao lud, kao stvoren za ofanzivnu igru, brz kao voz, tehnika na nivou… Bas steta, mislim da bi nam dobro dosao nazad…

Reply
Miljan јан 17, 2012 at 14:46

Lepo si to rekao, brz kao voz – Srpska pruga!!!!!!!

Reply
Aca јан 17, 2012 at 19:06

Dzef Silva, da je malo vise proveo vremena na terenu nego po Beogradskim diskotekama, ostao bi u Zvezdi…

Reply
nra јан 16, 2012 at 23:53 Reply
dejo јан 17, 2012 at 00:06

zurapovic je velika jajara i samo sudi za domace ekipe poznajem njegovo sudjenje iz lige bih….DOce on u bilecu pa ce biti svasta…………

Reply
ZeljaBg93 јан 16, 2012 at 23:53

Ljudi ajmo realno i ja sam protiv ove ABA lige..kradu nas kako stignu..i ne samo nas nego sve srpske klubove..al realno ako izadjemo iz lige nema nam evrope i to je onda besmisleno..jedini spas srpske kosarke po meni je da svi srpski klubovi napuste ovu namestenu ligu i okrenu se srpskoj..ovako nasa kosarka ce i dalje propadati..sa jakom srpskom ligom jaca i nasa reprezentacija..

Reply
Aston јан 17, 2012 at 00:18

Vidis po niku kojisi stavio svatam da imas 13 godina, objasnicu ti nesto, bez jake lige neme ni jakog tima i konkurecije, moracu da spomenem komsije, tu ligu za koju ti kazes da nas kradu, komsije osvajaju vec 5 puta vidi to je srpski klub, pazi mozda si upravu mozda je njihov.Ali 5 puta za redom njih niko ne krade a nas kradu,mali si ti neko je nas drugi pokrao a ja neznam da ti kazem ko. Pogledaj u fudbalu sta se desava losa liga a kosijee dominiraju pa Samrok ih otrese sramota. Tako ako nemas konkureciju i ligu jaku lakse ti zamazuju oci nekom titulom ili kupom. Decace neki klubovi u evropi gledaju non stop jake utakmice ,a kod nas kad dodje Ren za nas je praznik,osvestise jos si mlad, nemoj da si zatrovan. mi stariji smo ratovali a ti i neznas gde se dogodilo i na kojim mestima jel nisi ni bio rodjen.Da bi mrzeo neciju ligu i nekog.

Reply
ZeljaBg93 јан 17, 2012 at 00:26

Delimicno se slazem sa tobom..i postujem tvoj stav. A i da te ispravim nemam 13 vec 19 god..i preziveo sam taj „hrvatski ponos“ oluju..i jasno mi je sta si hteo kazes i sta mislis..ovo je moje misljenje..ne kazem da je u pravu al tako ja bar razmisljam. 🙂

Reply
milos јан 17, 2012 at 01:10

Pa mnogo lose razmisljas, ustvari mislim da sve to sto si rekao je vise plod ne razmisljanja!
Da li je neko branio Srbima da naprave ABA ligu, pa da oni diktiraju pravila? Da li nekoo tera nas eklubove da igraju istu. Koliko vidim Partiznam je veoma nazadovao igrajuci istu!Sto vise dobrih utakmica, to vise dobrih igraca, formula koja je veoma jednostavna. Jedina mana, po meni , ove lige je sto se gleda ko je odakle. Treba da bude npr. 16 klubova, evo sadasnjih, dva ispadaju,a dva nova se dobiju razigravanjem, kroz duele prvaka lokalnih liga.

Reply
TALAS KOJI NE MOZETE ZAUSTAVITI јан 17, 2012 at 08:15

naravno da svi klubovi treba da napuste YUG ligu, i da igramo SRPSKU LIGU, mozda prve god. ne bi bilo evrope (osim patlidzanu koji ima ugovor), ali bi sledecih godina vise SRPSKIH klubova islo u evropu, nego iz YUG lige gde ce namestati Olimpiji i ostalima, a Srbi mogu da se bune…

Reply
miki јан 16, 2012 at 23:35

Cista je ludost igrati ovu slovenacko – hrvatsku ligu. Moram da priznam da su bivse uprave zvezde kumovale tome da se igra ovakva liga, a posle je partizan samo produzio ono zasta se tadasnja uprava zvezde zalagala. Realno, srbija mnogo gubi ovom ligom, prvenstveno u euro takmicenjima automatski imamo manje timova. Kao sto vidimo u glavnom se sudi na stetu srpskih klubova, a jedino se posteno sudi u medjusobnim duelima timova. Po meni niko vise od srpskih klubova nema interes da igra ovakvu ligu, tim pre sto ni reprezentacija nema mnogo koristi od ovoga.
Utakmica protiv Olimpije je cist primer kradje. Naprasno je nestao signal iz dvorane jer je trebalo pokrasti zvezdu koja bi sigurno pobedila olimpiju koja je u rasulu da nije imala pomoc sudija.

Reply
TALAS KOJI NE MOZETE ZAUSTAVITI јан 16, 2012 at 23:12

treba da napustimo tu jugoslovensku ligu.

Reply
sasa јан 16, 2012 at 23:03

ahahhah koji se to mentol potpisuje u moje ime ?

Reply
Ljubo90 јан 16, 2012 at 23:12

Sale,ovo je vec neka teorija zavjere. 🙂

Reply
sasa јан 16, 2012 at 22:58

ti si najveci krivac da nisi ubacio covica sve bi bilo u redu

Reply
dera јан 16, 2012 at 23:01

Ne branim Covica, ni meni nije neki igac, a sta da je promasio Milutinovic, Vasic, Tomas, opet bi bilo, naravno, i da su sva bacanja oni promasili umesto Covica, drago mi je sto je ovo reko Pesic… Mnogo bolja igra nego jesenas, idemo u nove pobede. Iskreno mislim da je ova utakmica morala da se dobije ako zelimo tu Evropu, sad smo bas daleko… ali Boze moj …

Reply
DSCU јан 16, 2012 at 22:53

U koliko su treninzi fudbalera, jutarnji? Ako neko zna, msm admini znate sigurno?

Reply
kalu јан 16, 2012 at 22:52

„Ali, Zurapoviću to nije palo na pamet da uradi, pobegao je u vidu lastinog repa.“Kari kralju za ovu recenicu slatko si me nasmejao jao jos kada bi se vratio marko keselj pa onda bi milutinovic i on na trojci samo cepali mrezicu.:)

Reply
DNL јан 16, 2012 at 22:43

Ови Словенци су намерно прекинули пренос , да се не види колика крађа је била..

Reply

Leave a Comment