Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Дођите да освојимо титулу

Фудбалери Црвене звезде сутра од 18 сати на свом терену састају се са екипом Младости у оквиру 35. кола Суперлиге Србије. Уколико забележе победу наши првотимци одбраниће шампионску титулу.

– Више пута током сезоне састали смо се са екипом Младости, тако да је све већ речено. Они су јако дисциплинована екипа, такмичарска, добро вођена екипа. Стабилан су суперлигаш са свим комплиментима за организацију клуба, претходних година показали су да су апсолутно заслужено у врху домаћег шампионата. Претендент су за излазак на европску сцену, имају доста искусних играча, тренера који је јако дисциплинован, такмичар, посвећен фудбалу и то се види јасно на терену. Без обзира да ли играмо у Лучанима или на Маракани увек су утакмице против Младости изузетно тешке. Морамо да дамо максимум како бисмо дошли до циља. Приближава се завршница првенства и радујеме што су моји играчи изузетно мотивисани и што влада одлична атмосфера у екипи. Једва чекамо да одиграмо све утакмице до краја и да на прави начин завршимо сезону, онако како смо је и почели – рекао је Милојевић.

Звездин стратег истиче да ће припрема за овај сусрет бити иста као и за сваку до сада.

– Познајете ме и знате да не волим да причам ништа  унапред, битно је да одиграмо добру утакмицу против квалитетног противника, да публика дође у што већем броју и, ако да Бог, да крунишемо сезону титулом сутра. То нам је циљ, за то смо се борили, трудили и радили свих годину дана. Рекли смо још на почетку колико нам је важно да освојимо титулу, али не бих да прејудицирам ништа. Спремићемо се као и за сваку утакмицу, очекујем подршку са трибина и да заједно математички обезбедимо титулу.

Милојевић се осврнуо и на здравствено стање екипе.

– Није се мниго променила ситуација. Враћа нам се Бранко Јовичић после паузе због картона. На све остале играче могу да рачунам. Постоји  умор код одређених играча, имали смо јуче малих проблема, али више о томе ћемо знати после тренинга – закључио је Милојевић.

Повезане вести

Leave a Comment