Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Отворено писмо Савезу за хокеј на леду Србије

Поводом свих дешавања у српском хокеју на леду, колеге са портала „czbgtv.com“ упутили су отворено писмо Савезу за хокеј на леду Србије који преносимо у целости:

Поштовани Савезе за хокеј на леду Србије,

Обраћамо Вам се са овим отвореним писмом јер смо, као људи који прате хокеј на леду и као навијачи Црвене звезде, дубоко разочарани свим Вашим поступцима у претходном периоду, а посебно овим последњим који се тичу проглашавања Црвене звезде прваком Србије.

Наиме, да уземо у обзир све препреке о којима годинама причате да се са њима суочавате, не можемо и нећемо да узмемо у обзир ово што сте урадили пре неки дан, па макар то начелно било и договорено са људима из Хокејашког клуба Црвена звезда.

О чему се ради? Већ дуже време смо писали и константно неким људима постављали питања шта ће се десити са Државним првенством Србије за сезону 2018/19. Неки од Ваших људи су говорили да ће дати све од себе да се на неки начин обезбеди кворум од 4 екипе, па макар то биле и ветеранске (прошле сезоне су то били НС Старс и Ред Теам), али то се није догодило.

После тога долази до одигравања друге четвртфиналне серије између Црвене звезде и Војводине (у оквиру ИХЛ такмичења) и сви сазнају, па и ми, да ће се ова серија водити као финале Државног првенства. Kада смо контактирали неке Ваше људе, јасно нам је речено да скоро нико ништа не зна, али да ће се председник Савеза, г. Марко Миловановић, појавити у Новом Саду, а такође нам је речено да до тада чак ни пехар није био обезбеђен.

Пошто смо у сталном контакту са неким људима из СКХЛ Црвена звезда, сазнајемо да је, након Звездине победе у Новом Саду, клуб за који навијамо проглашен прваком државе. Такође сазнајемо да је играчима Црвене звезде уручен рециклирани пехар тј. пехар са којег је претходно скинута плочица.

Да фарса буде већа од постојеће, побринули сте се тиме што на свом званичном сајту Савеза нисте ни једним јединим словом написали да је Црвена звезда постала првак Србије по 7. пут у својој историји. Самим тиме, ни један медиј осим нашег, као и братског нам “мојацрвеназвезда.нет” и “србијаспорта” (који преносе већином наше вести), нису објавили ову вест, али су зато неки редовно објављивали успехе неких других клупских вести у бојама ближим председнику Савеза.

Поштовани, овим последњим чином сте увредили све навијаче Црвене звезде, као и сам клуб (хтели они то директно да Вам кажу или не), а и омаловажили Звездине играче и титулу коју су, у оваквом неорганизованом Савезу и његовом првенству, освојили.

Најмање што можете да урадите јесте да упутите извињење и клубу, и играчима, и навијачима, ако имате иоле образа и свести о томе шта сте ове сезоне, овим чином, направили.

С поштовањем,
уредништво звездашког портала czbgtv.com

Остаје нам да видимо да ли ће и овај апел остати без одговора и да ли ће се наставити са урушавањем српског хокеја на леду и то од стране људи који су задужени да га предводе. Портал „mojacrvenazvezda.net“ у потпуности стаје иза отвореног писма колега са братског портала.

Повезане вести

Leave a Comment