Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Вандализам гостујућих навијача на 159. вечитом дербију

Током 159. вечитог дербија који је претходне суботе одигран на стадиону „Рајко Митић“ навијачи ФК Партизан начинили су приличну штету на трибинама. Укупно три фракције навијача вечитог ривала, смештених на Југу и два „кавеза“ смештеним на ободима јужне трибине, поломиле су укупно 1.781 столицу. Столице су поломљене и на делу источне трибине где су своје место нашли „обични“ навијачи Партизана, али су и они прибегли вандалском чину.

Вандалски пир хулигана започео је приликом водећег поготка црно-белих када су на атлетску стазу уз пиротехничка средства падале и поломљене столице и није престајао током целог тока меча.

Столице на јужној трибини замењене су претходне сезоне за утакмице нашег клуба у Лиги Европе, а никаква штета није начињена и током овосезонских утакмица групне фазе Лиге шампиона. Након 159. сусрета вечитих ривала наш клуб ће морати да набави нови контигент столица, а како је медијима речено са „Маракане“ ФК Црвена звезда је одлучила да наплати штету и испостави рачун ФК Партизан. Цена једне столице износи 10 евра, тако да је штета коју су фракције навијача Партизана направиле само на столицама износи 17.810 евра.

Повезане вести

4 comments

Раде Р.Српска мар 6, 2019 at 09:41

Владимир слажем се са тобом,треба им показати да нисмо исти. Наравно да треба упутити рачун на адресу ФК Партизан,исто тако би требало учинити сваком клубу,ако његови навијачи направе штету на гостовању.

Reply
ReD мар 6, 2019 at 02:05

mora da zavrnemo rukave kad idemo na pasnjak

Reply
Vladimir мар 6, 2019 at 07:12

Било би интересантније да им покажемо да заиста нисмо исти.

Reply
Србин са Космета мар 5, 2019 at 16:20

Обавезно наплатити од стоке.Имају пара Телеком им дао 1,5 милион евра

Reply

Leave a Comment