Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

12 симбола у календару КК Црвена звезда

Креативни тим КК Црвена звезда мтс представља вам потпуно иновативни календар за 2019. годину који је препун симболике.

Креативни тим КК Црвена звезда мтс поставио је висок стандард у прављењу календара.

Креативни и иновативни календари годинама уназад красили су зидове Звездаша, а нема сумње да ће такав случај бити и током 2019. године.

Наиме, сваки месец представља својеврсан симбол. Нешто што КК Црвена звезда чини толико великим и препознатљвиим широм европског кошаркашког континента, а истовремено и чврсто чува клупску историју.

У календару за 2019. годину јануар представља својеврсни ’’музејски месец’’ па ће тако сви Звездаши имати сопствену, богату, трофејну витрину Црвене звезде у свом дому или пословном окружењу. У првом месецу обично пожелимо најлепше жеље, а ми желимо само једно…

Фебруар доноси сада већ добро познати слоган ’’Додирнимо звезде’’. На фотографији доминирају Звезде, слично као и црвено-бели кошаркаши на терену, али и кошаркашка табла која је била и мотив пред почетак сезоне 2018/2019. Спој који симболизује КК Црвена звезда, баш као и мартовски мотив црвено-бели дрес који шаље јасну поруку да је дрес светиња. Посебно је обележен 4. март, рођендан нашег Клуба.

Април је у потпуности посвећен навијачима којима се јасно поручује колико је њихова подршка потребна клубу и првотимцима Црвене звезде. Поготово у месецима одлуке који је свакако април, али и мај који такође уз добро познате стихове ’’Добро знај да увек ту сам ја’’ симболизује значај подршке Звездаша. Верујемо да ће се на календару датуми у овим месецима посебно обележавати.

У јуну је традиција да терени на Малом Калемегдану буду препуни Звездаша. Традицију желимо да негујемо и зато је јуну припао Калемегдан.

Током читаве године КК Црвена звезда мтс брине кроз бројне акције о социјално-угроженима и подстиче не само Звездаше, већ и читаво друштво, да је неопходно помоћи истинским херојима који воде најважније битке. Посете дечијој онкологији, фантастична сарадња са Специјалном Олимпијадом Србије, недавна посета дечијој клиници у Тиршовој… само су неке од друштвено-одговорних акција које је Црвена звезда уз помоћ својих партнера организовала и у њима и учествовала. Јул посвећујемо друштвеној-одговорности као још један подстицај за све да се нађу онима којима је помоћ преко потребна.

Август је такмичарски миран месец, време одмора, али мислима је увек Црвена звезда, наш понос и понос града Београда.

А, онда се захуктају црвено – бели који крећу у нову сезону. Лопта је тада у њиховим рукама, али и нашим, у рукама свих Звездаша који сви заједно крећу у нове победе.

У октобру креће оно право, са лоптом у рукама излазимо на терен и започиње нова сезона на два фронта.

Новембар нам годинама уназад доноси прве највеће изазове и велику борбу па је то и право време за добро познате навијачке стихове ’’Ајде, играј и бори се’’

Децембар је време празника и породице. Заједно славимо велике победе и проживљавамо поразе, али смо на крају увек сви заједно једна велика црвено-бела породица. На то смо посебно поносни.

Цена календара је 299,00 динара, а продајна места су следећа:

– „FAN STORE“ (Онлајн продаја www.kkczstore.com), као и на штандовима „FAN STORE“ у хали ’’Александар Николић’’ током утакмица 30.12. против Будућности и 02.01. против Лиможа

– Мали Калемегдан

– „DUFRY“ продајно место на Аеродрому Београд

– „RED STAR Shop“, Стадион ’’Рајко Митић’’ и у улици ’’Краља Милана’’

Све ово чека вас у новом календару КК Црвена звезда мтс за 2019. годину, али и пуно скривених детаља. Позивамо вас да откријете симболе и украсите ваш дом црвено – белим бојама.

Повезане вести

Leave a Comment