Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Филип Стојковић продужио уговор

Неколико последњих сезона ФК Црвена звезда, тј. њено руководство плански ради када је у питању играчки кадар. Одласци из клуба и доласци у клуб више нису стихијски, већ се све ради само у једном циљу да тим буде све јачи. Тако је и сада.

Тренер Владан Милојевић ће већ на почетку припрема за пролећни део сезоне на располагању имати новајлије Немању Милуновића (БАТЕ Борисов), Ерика Јирку (Спартак Трнава) и Ричарда Одаду (Јувентус). Истовремено је недавно Милан Павков продужио уговор са црвено-белима, а планира се да исто учине још неколицина играча који су претходних 18 месеци чинили окосницу тима. Први међу њима то је учинио стандардни десни бек и репрезентативац Црне Горе Филип Стојковић. Популарни „Жуле“ који је у више наврата ове полусезоне носио и капитенску траку потписао је нови четворогодишњи уговор и обавезао се на верност црвено-белима до 2023. године.

Како се сазнаје очекује се да путем Павкова и Стојковића до одласка на одмор крену и Милан Борјан, Вујадин Савић, Ненад Крстичић и Бранко Јовичић.

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE дец 17, 2018 at 16:27

zasluzio ugovor posle odlicne igre protiv psz gde se M,bape nije video i nije ga ni jednom prosao a ima brzinu kao usporen film..mislio sam da ce da se trazi bek on je preslab za evropu

Reply
Dejo дец 17, 2018 at 14:50

Trebalo je prodat Stojkovica iz Crvene Zvezde i vratit Bastu u Crvenu Zvezdu upravo Crvene Zvezde

Reply
ZoranCvija1964 дец 17, 2018 at 00:14

Gori bek nike odavno igrao u Zvezdi. Spor, protivnika samo hvata rukama jednom rečju najveća rupa u odbrani i uvek je neko drugi kriv. Pokloniti ga nekome je najbolje rešenje!

Reply
ГоранКалуђерица дец 16, 2018 at 22:40

Алал вера играчине тако треба, да будемо све јачи и јачи и даће Бог да следеће године поново играмо лигу шампиона јер нам је ту и место.

Reply

Leave a Comment