Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Дерби за уживање(видео)

Владан Милојевић пред гостовање Радничком у Нишу у оквиру дербија 17. кола Суперлиге, истакао је значај који носи сусрет са другопласираним тимом Србије.

 

– Следи наставак првенства, дерби против претендента на Европу. Раднички је ове године додатно појачао своје редове и предвођен Лалатовићем, једним од најбољих тренера у Србији. Нишлије су права такмичарска екипа и заслужију позицију на којој се налазе. Испуњени су сви предуслови за занимљиву и добру утакмицу, па очекујем да Чаир буде испуњен до последњег места – рекао је стратег шампиона Србије.

Као и пред низ претходних утакмица, здравствени проблеми су у првом плану.

– Имам дилеме по питању тима који ће играти на предстојећем гостовању. Следи тренинг и састанак са доктором после којег ће бити јаснији здравствени билтен. Боаћи излази из повреде, почео је да тренира, али му предстоји период физичке припреме и адаптације. Срећан сам кад год се неко од играча врати у погон, ипак бројни фудбалери су под знаком питања. Не желим да кукам, сагледаћемо опције и видећемо ко је од играча компатибилан да покрије неопходне позиције. Улазимо у циљну равнину, крај полусезоне у којој смо одиграли утакмица колико неко за целу сезону и здравствени проблеми цех су бројних мечева.

Дуел који би победом донео јесењу титулу црвено-белима уједно је и увод у гостовање Наполију заказано за среду.

– Не можемо да бирамо распоред и ривале.Следи циклус утакмица против екипа које су у врху или су биле у врху претходне сезоне. Распоред је неугодан, али не бринем због тога. Једино што ме брине јесте здравље мојих играча – рекао је Милојевић уз осврт на учинак офанзиваца: – Драго ми је кад офанзивци постижу поготка, посебно уколико то чине на разноврсне начине. Потребно је да су креативни и сналажљиви.

Повезане вести

Leave a Comment