Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiНајновијеОсталоХокеј

Кадровске промене у Хокејашком клубу Црвена звезда

Хокејаши Црвене звезде данас гостују у Загребу екипи Медвешчака у оквиру словеначке ИХЛ лиге, а орд наших оклопника, и руководство клуба је веома активно.

Како преносе колеге са портала „czbgtv.com“ дошло је до одређених кадровским промена у саставу Црвене звезде. Недавно је екипу напустио нападач Давид Сефич, а на излазним вратима је и Јапанац Еисаи Араи који није задовољио људе у клубу и мораће да потражи нову средину.

Црвена звезда није дуго чекала да пронађе адекватну замену. Клуб се одлучуи да у своје редове врати некадашњег играча Срђана Ристића (38) који је током своје богате играчке каријере осим Црвене звезде наступао и за Војводину, Таш, Партизан, Београд и НС Старс. Несумљиво је да ће Ристић својим богатим искуством које поседује, допринети да чета Јовице Руса изгледа још хомогеније и опасније по своје противнике. Нови деби у црвено-белом дресу Ристић ће имати на утакмицама против екипе Цеља које се играју 17. и 18. новембра у Цељу.

Иначе, наши хокејаши биће ослобљени у дуелу са Медвешчаком јер ће сусрет прескочити капитан Марко Бркушанин који је лакше повређен, а његов повратак на лед очекује се већ у нарадним мечевима.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment