Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Пораз кадета у другом мечу у Љубљани

Млади хокејаши Црвене звезде нису успели да остваре дуплу победу на гостовању у Љубљани. Након што су синоћ одиграли одличан меч и славили резултатом 3:1 данас су наши млади оклопници поражени од Славије у мечу у којем су официјелно били домаћини. Још једном морамо да захвалимо колегама са портала „czbgtv.com“ на могућности да звездашку јавност информишемо о дешавањима у нашем хокејашком клубу.

Црвена звезда : Славија Љубљана 2:5 (1:2, 1:1, 0:2)

Овог пута Љубљанчани су били бољи иако је Звезда држала резултатски прикључак до половине сусрета.

У првој трећини Славија преко Бруне Иџана и Јакоба Шечника већ у 7. минуту има предност од 2:0. Црвено-бели се у 18. минуту враћају у игру преко Саве Станковића-2:1.

Други период игре започење са по једним искључењем на обе стране, а Звезда долази до изједначења преко Вука Савића у 25. минуту. То је било и све од наших оклопника на овом сусрету, а Љубљанчани новим голом Бруне Иџана долазе до новог вођства 2:3.

У последњој трећини још два пака су завршила у мрежи Андреја Радојчића, а стрелци су били Миха Берчић и Вита Иџан.

Ипак, нико у Црвеној звезди не може бити незадовољан приказаним у Љубљани с`обзиром на далек пут и два тешка меча у два дана, а тренеру Јулоском и младим хокејашима желимо путно среће у наставку такмичења.

(инфо/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment