Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Лазовић: „Били смо бољи за тај један гол“

Млади Чачанин, на утакмици против Рада поново је био један од најзапаженијих у тиму Роберта Просинечког. Борио се са везњацима „грађевинара“ Дарко Лазовић до последњег атома снаге, а мало је фалило да добру игру у последњим секундама утакмице крунише голом. Међутим, његов шут као голу Даниловића завршио је изнад пречке.

– Смогли смо снаге да се после негативног резултата из првог полувремена, тргнемо и преокренемо га у нашу корист. Мислим да је утакмица била тврда, са пуно борбе и жеље на обе стране, и да смо ми данас били бољи баш за тај један гол који је постигао Андрија у надокнади времена. Сматрам да нам је то награда за приказану игру у другом делу. Честитао бих екипи Рада на свему што су приказали, одлична су екипа, и заслужују по свему приказаном да се нађу у врху табеле – изјавио је Лазовић и открио шта се то догодило у полувремену и пренуло црвено-беле.

– Исти договор смо имали и пре самог меча, а то је да дамо све од себе да победимо и обрадујемо навијаче. У почетку нам то није ишло баш најбоље, али смо у наставку заиграли агресивније, са много жеље и жара, и у томе мислим да лежи кључ победе – закључио је млади репрезентативац Србије.

Повезане вести

10 comments

DEXI дец 5, 2011 at 21:33

Zar igracima nisu zabranejne izjave?

Reply
Luka дец 5, 2011 at 22:44

Ovo su izjave za zvanicni sajt, a igracima je zabranjeno da daju izjave novinarima.

Reply
veliki pravi Zvezdas дец 5, 2011 at 21:29

Zelimo Dzajo da zadrzis igrace kao sto su Lazovic ,Zvezdine talentovane fudbare ,Mijalovica ,Li Adija ,Mezengu , Paseka i Kirovskog a sve ostale Dzajo stavi slobodno na transver listu

Reply
Dusan81 дец 5, 2011 at 16:25

Samo manje da pricate po novinama , ne znam ko je dozvolio da pricaju posle onakvog derbija i onakve igre u nedelju. A Mikic se pokazao , sto mi je u neku ruku i drago …putuj sa Vilotom

Reply
Mladjen дец 5, 2011 at 16:39

Glavno u svemu tome je RAT! Da nije bilo rata,sve bi bilo drugacije!

Reply
Momcina дец 5, 2011 at 17:22

Све је истина… :/

Reply
ds дец 5, 2011 at 18:32

Sjajan tekst.
Lukicu odlazi!!! Neka dodju pametni i sposoni ljudi.

Reply
superstar дец 5, 2011 at 22:45

odlican tekst, pre svega istinit, ali je i ocigledno da ga je grobar pisao.. ako nista drugo- pogledajte „zakljucak“..

Reply
miki дец 5, 2011 at 15:31

Samo da njega ne prodamo 😀

Reply

Leave a Comment