Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда добила ново појачање

КК Црвена звезда мтс добио је капитално појачање. Наиме, нови партнер клуба са Малог Калемегдана је Општа болница „Bel Medic“.

Модеран спорт захтева најбољу могућу негу за спортисте. Протеклих сезона били смо сведоци да се првотимци КК Црвена звезда мтс суочавају са највећим могућим напорима играјући велики број утакмица. Тако ће бити и у наредној сезони и у складу са тим менаџмент клуба је начинио битан корак да црвено-бели имају најбољу могућу лекарску негу.

Наиме, нови партнер КК Црвена звезда мтс је Општа болница „Bel Medic“. Уговором о сарадњи који је потписан клуб са Малог Калемегдана добио је новог, поузданог партнера, који има традицију дугу 23 година у пружању медицинских услуга. Требало би истаћи да ће између осталог екипа Опште болнице „Bel Medic“ биће увек за црвено-беле на свим утакмицама на домаћем терену, али и на утакмицама јуниорских састава као и развојног састава Црвене звезде екипе ФМП-а.

Поводом потписивања уговора о сарадњи између Црвене звезде мтс и Опште болнице „Bel Medic“ говорио је директор Црвене звезде Филип Сунтурлић:

Веома сам поносан што смо договорили сарадњу са Општом болницом „Bel Medic“. У питању је један од лидера у пружању медицинских услуга, а традиција коју имају за себе најбоље сведочи о квалитету њихових услуга. Веома је важно да играчи Црвене звезде имају најбољу могућу негу. Менаџмент Црвене звезде мтс тежи томе да око себе окупи тим партнера који ће олакшати функционисање клуба и играчима дозволити да све мисле усмере на паркет и наставе представљају клуб на најбољи могући начин. Долазак Опште болнице „Bel Medic“ у наш тим је прави корак у том правцу – истакао је Сунтурлић.

Испред Опште болнице „Bel Medic“ говорила је медицинска директорка др Ивана Петровић:

Са задовољством отпочињемо сарадњу са Црвеном звездом, клубом са дугом традицијом, десетинама освојених трофеја и бројном армијом навијача. Сасвим је природно да своје снаге удруже два тима са врхунским амбицијама – Црвена звезда као шампион на кошаркашком терену, а „Bel Medic“ као лидер приватног здравства у региону. Кошаркашким речником речено, „Bel Medic“ је комплетирао ростер Црвене звезде и дао јој додатни импулс на путу ка остварењу циљева који су зацртани за ову сезону – нагласила је др Петровић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment