Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фудбалери се дружили са школарцима

Дан пред меч са Радником (субота, 20:30) и наставак такмичења у Суперлиги, фудбалери Црвене звезде провели су дан у дружењу са школарцима.

Овога пута су Вујадин Савић, Филип Стојковић и Марко Гобељић посетили Основну школу „Краљ Петар Први“ на Старом граду.

Скоро четири стотине основаца из најстарије школе у Србији, односно друге на Балкану, са нестрпљењем је чекало да се појаве њихови идоли и настало је право одушевљење када су наши првотимци крочили у двориште којим је одзвањало: „Звезда, Звезда“

Ођекивала је и песма малишана којима осмех није силазио са лица приликом дружења са Савићем, Стојковићем и Гобељићем. Најмлађи школарци су најпре шутрали пенале нашим асовима који нису имали ни мало лак задатак да зауставе њихове ударце.

Потом се наш трио преселио у клупе како би стрпљиво поделили аутограме, док је на крају уследило и заједничко сликање. Аутограми, сликање, дружење – био је ово свакако дан који ће малишани дуго памтити, а и Вујадин, Жуле и Гобеља су уживали у времену проведеном са најмлађим навијачима.

Они су свесни да дружењем са децом подстиче жељу за бављењем спортом, што је за основце јако битно, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Наравно, ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљени причали о дану за памћење.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Краљ Петар Први“ који су учинили све да ђаци и фудбалери уживају.

Повезане вести

Leave a Comment