Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Директни преноси за викенд

Наредног викенда сви Звездини навијачи моћи ће да прате неколико директних преноса путем званичног ЈуТјуб канала.

У петак, 20. априла, од 13,30 часова, на нашем Јутјуб каналу биће директно преношена конференције за медије на којој ће говорити шеф стручног штаба Владан Милојевић. Црвена звезда ће у Нишу против Радничког играти у суботу у 19 часова, а пренос утакмице радиће Аренаспорт.

У суботу, 21. априла од 11 часова, омладинци Црвене звезде дочекаће у оквиру 23. кола Омладинске лиге Србије екипу Инђије. Биће ово дуел између првопласиране Црвене звезде и дванаестопласиране Инђије, а наши омладинци покушаће да започну нову серију победа након прошлонедељног ремија на Вождовцу. Ову утакмицу преносићемо директно на нашем ЈуТјуб каналу.

Истог дана, од 16 часова, на нашем Звездакидс каналу директно ћемо преносити гостовање Графичара Локомотиви. Звездина Б екипа тренутно се налази на трећем месту на табели, са истим бројем бодова као и Локомотива која је четврта, и сви ће моћи да уживају у директном преносу дербија кола.

Повезане вести

4 comments

SVE PJANO21 апр 20, 2018 at 18:09

Shvatam da je ovo vest za FK, ali mogli ste izbaciti i vest za muški i ženski KK, pa i za ostale sportove, ako neka televizija prenosi.

Reply
Boris апр 20, 2018 at 18:13

Kako nismo? Vest za košarku je puštena danas, za žensku košarku pre par dana. Još protekle nedelje. Postoje najave i na društvenim mrežama svaki dan, za sve naše klubove. I za košarku je objavljena vest da je TV Arena otkupila prava prenosa KLS.

Reply
SVE PJANO21 апр 20, 2018 at 17:41

A ko prenosi košarku? Zašto to nikad ne navedete? Jesu li i oni Crvena Zvezda ili nisu? Mogli bi malo više pažnje njima da posvetite, a ne samo fudbal pa fudbal!

Reply
Boris апр 20, 2018 at 18:00

Ovo je vest za FK, vest zvaničnog sajta FK. Žensku košarku prenosi TV Arena, sve finalne utakmice. Vest je odavno objavljena. Mi nikada ne navodimo za košarku i druge klubove?

Reply

Leave a Comment