Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-беле у Суботици за крај регуларног дела првенства

Одбојкашице Цревене звезде сутра очекује последње коло БПШ Суперлиге, у коме ће гостовати Спартаку из Суботице. Црвено-белим дамама неопходна је победа како би осигурале друго место на табели пред плеј-оф.

Спартак из Суботице ове сезоне има знатно млађу екипу него претходних година, што се донекле одражава на резултате. После одласка нешто искуснијих играчица, Средићеве (средњи блокер) и Гогићеве (техничар), водећу улогу преузеле су Милена Рајлић (коректор) и млада Катарина Јовић (примач). Као и у неким ранијим сезонама Суботичанке су једна од бољих блокерских екипа, пре свега се истиче Милица Живановић. Екипа Владимира Каприша забележила је осам победа уз девет пораз и са 17 освојених поена заузима пето место на табели. Без обзира на резултате утакмица последњег кола Суботичанке ће садржати пету позицију на табели и чекати обреновачки ТЕНТ на почетку плеј-офа.

Тим Александра Владисављева закомпликовао је себи пут до другог места на табели поразом у Обреновцу, па једино победа у Суботици гарантује ту позицију. Црвено-беле су у прошлом колу играле одлично и врло лако и убедљиво савладале вечитог ривала и у добром расположењу очекују завршницу првенства. Пред почетак плеј-офа Звезду очекује најважнији меч у досадашњем делу сезоне – финале Купа Србије са Железничарем из Лајковца.

Утакмица у ХС ,,Дудова шума“ у Суботици на програму је у петак, 23. фебруара са почетком у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment