Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ле Талек – Ишчекујемо хук са трибина

Фудбалери Црвене звезде, након 13 дана напорног рада у Турској вратили су се у Београд и наставили да се припремају за премијерни меч у 2018. години. Такмичење у Лиги Европе наставиће 13. Фебруара утакмицом са московским ЦСКА. 

– Свима нам много недостају званичне утакмице, хук са наших трибина и голови на Маракани. Прошло је готово два месеца од када смо одиграли такмичарски меч. Имали смо добре контролне утакмице на припремама, али другачији је осећај на пријатељским сусретима. Одлично смо урадили припремни период у Турској и на Кипру и спремни смо да нападнемо ЦСКА у уторак – рекао је Ле Талек.

У припремном периоду наша екипа одиграла је осам утакмица, од тога два сусрета са руским екипама Амкаром и Зенитом.

– То су биле пријатељске утакмице и приступ је другачији, али одмерили смо снаге са изузетно јаким противницима, сматрам да су на истом нивоу су као и ЦСКА. Највише нам значи што смо на делу видели шта морамо да урадимо како бисмо победили московску екипу. Шеснаестина финала је заиста озбиљан ниво такмичења, морамо одлично да се припремимо како бисмо забележили добар резултату првом мечу и олакшали себи посао у реваншу.

Звездин штопер истакао је да тежак рад тек очекује његову екипу.

– На почетку сезоне сам веровао да ћемо се у овом тренутку борити за пласман у четвртфинале Лиге Европе, али морам да признам да у том тренутку није деловало лако. На овом путу помогло нам је то што сви у екипи имамо изузетну жељу за победом на сваком мечу, небитно од имена противника или рангатакмичења. Урадили смо заиста добар посао, али најважније је тек пред нама.

Звездин Француз навикао је на фантастичну подршку црвено-белих навијача.

– Европске утакмице су заиста нешто посебно. Све оно што смо приредили у претходном периоду нашим навијачима и њихова реакција и подршка коју добијамо свакодневно су нам додатни мотив да наставимо са победама. Већ две године сам овде и навикао сам на све фантастичне начине на које нас наши навијачи подржавају.  Знам како је играти пред пуном Мараканом и колико подршка Делија носи на терену. Тако ће бити и у уторак. Не знам како ће се завршити двомеч, али знам да ћемо дати све од себе да изађемо као победници – поручио је Ле Талек.

Повезане вести

Leave a Comment