Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стојковић: Добили смо добра појачања

Филип Стојковић је против БАСК-а забележио своје прве минуте за Црвену звезду у 2018. години. Звезда је победила, други пут за два дана, и то поново убедљиво.

Мислим да смо коректно одиграли и против Графичара и против БАСК-а. Нису изостали ни голови, повезали смо две победе које су мање битне резултатски. Важније је да смо тркачки одговорили на све захтеве јер је на томе био акценат, а важно је и да се нико није повредио у ове две утакмице — констатовао је Стојковић.

Жуле је имао прилику да по десном боку игра у пару са новим играчем Беном. О њему и Стефану Хајдину Стојковић се изразио веома похвално.

Види се да је Бен квалитетан играч, да је подређен екипи па тек онда индивидуалном квалитету. Добро смо се слагали на терену. Хајдин је играо и против Графичара, добар је играч, пратили смо га и у Спартаку где је играо одлично. Само треба да се уклопи у екипу и биће супер.

Црвена звезда ће одиграти званично четири, а вероватно и више утакмица у Анталији, како би сви играчи добили прилику да се покажу.

Као и до сада, даћемо све од себе. Гледамо на пријатељске утакмице као и на првенствене. Желимо да побеђујемо и најважније је да се нико не повреди до те прве утакмице против ЦСКА — рекао је Стојковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment