Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Аџић – Након паузе бићемо још бољи

На првом месту на табели, са постигнутих 36 голова и примљена само три, фудблери Црвене звезде отишли су на репрезентативну паузу. Доказ колико се добро ради под тренерском палицом Владана Милојевића јесте велики број наших фудбера који је добио позив да брани боје својих националних тимова.

– Када се осврнемо на све оно што смо урадили до паузе можемо да будемо презадовољни. Знамо да смо дали свој максимум на сваком мечу, а сада је време да се докажемо и у својим ререзентацијама. Лично ћу бранити боје младе ререзентације Србије, што је за сваког играча изузетна част. Неће бити много времена за одмор јер одмах креће припрема за утакмице са Аустријом и Јерменијом – рекао је Аџић.

Млади Аџић истиче да екипа мора да остане фокусирана и да након паузе настави да бележи одличне резултате.

– Много нам значи што смо отишли на одмор након што смо постигли четири гола на мечу у Нишу и поново доказали да смо екипа која игра ефикасан и атрактиван фудбал. Такође, не примамо често голове, наша читава дефанзивна линија је готово непробојна, Борјан хвата сваку лопту која се упути ка њему. Сви смо сложни, фунционишемо као тим и мислим да је то један од кључних разлога што бележимо овако добре резутате. Битно је да будемо усредсређени и да након ове паузе докажемо да можемо да будемо још бољи.

Звездин крилни нападач одлично је искористио минутажу коју је добио на мечевима у досадашњем делу сезоне.

– Имао сам неколико шанси на претходном мечу у нишу након Пешићевих асистенција, такође сам пробао из слободног ударца, иако је било мало даље од гола. У Нишу лопта није хтела у гол, али за мене је битно да улазим у шансу што више могу, а све остало ће доћи на своје место. Одлично се осећам на терену и најбитније је да Звезда побеђује.

Посебну поруку Млади Лука Аџић имао је за Александра Пешића.

– Још једном бих искористи прилику да Пешићу ћеститам на хет-трику, много ми је драго што је постигао три гола. Он је мени много помогао асисистенцјама када сам ја забележио свој хет-трик и сматрам да је ово права награда за несебичност. Нас двојица се одлично разумемо на терену, цимери смо у карантину и заиста одлични другари, тако да сам јако срећан што је баш он постао најбољи стрелац Суперлиге.

Аџић се осврнуо и на учинак своје екипе на мечу против Радничког у Нишу.

– Драго ми је што је моја екипа брзо успела да остави по страни европски меч, да заборави умор и да пружи одличну партију у Нишу. Није никада лако играти против Радничког, али ми смо били максимално фокусирани само на тај сусрет и зато смо и остварили убедљиву победу – поручио је Аџић.

Повезане вести

Leave a Comment