Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда и Медигруп сарадња која траје

КК Црвена звезда мтс и њен партнер највећи приватни здравствени систем ’’Медигруп’’ продужили су сарадњу на још једну годину. Здравствени систем ’’Медигруп’’ и у наредној сезони пружаће комплетну медицинску услугу првотимцима Звезде.

Дугогодишња успешна сарадња између КК Црвена звезда мтс и највећи приватни здравствени систем ’’Медигруп’’ наставља се на још годину дана. Годинама уназад ’’Медигруп’’ обезбеђује комплетну медицинску услугу првотимцима Црвене звезде и био је велики фактор успеха црвено-белих. С тога, на међусобно задовољство Клуб објављује да ће здравствени систем ’’Медигруп’’ и Црвена звезда мтс бити у истом тиму и наредне сезоне.

Поред опште медицинске неге првотимаца, екипа ’’Медигруп’’ била је присутна на свим утакмицама које су црвено-бели играли на домаћем терену. Поготово претходне године било је их много, а медицинска помоћ никада није изостајала. Правовремена помоћ за повређене играче како домаћег тима, тако и гостујућих играча никада није изостала, а медицински тим Звездиног партнера увек је био на располагању и Звездиним навијачима када је то било неопходно.

КК Црвена звезда мтс поносна је на своју сарадњу са најуспешнијима у својим областима и наставља да јача свој тим на паркету и ван њега. Најбољи препознају најбоље, а шампионски тим захтева најуспешније у својим областима да би остваривао зацртане циљеве. Верујемо да ће сарадња између Звезде и здравственог система ’’Медигруп’’ и даље бити једнако успешна као до сада и доносити резултате на које је Клуб веома поносан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment