Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кинески амбасадор посетио Звезду

Амбасадор НР Кине Ли Манчанг посетио је данас фудбалски клуб Црвена звезда.

Председник клуба Светозар Мијаиловић и генерални директор Звездан Терзић угостили су амбасадора Манчанга и провели пријатно време у разговору. Такође, кинески амбасадор имао је прилику да обиђе музеј на нашем највећем стадиону, да се ближе упозна са богатом Звездином историјом и да види највредније трофеје које је наш клуб освојио.

Господин Манчанг, који не крије да је велики навијач Звезде, добио је црвено-бели дрес са својим презименом и монографију о великом Звездином успеху у Барију 1991. године, као лепу успомену на дружење.

– Навијач сам Црвене звезде готово пуне четири деценије, од када сам као студент дошао у Београд. Заволео сам овај клуб још давне 1978. године. До данас, кад год сам у прилици, гледам сваку Звездину утакмицу – рекао је кинески амбасадор у Србији и додао:

Морам да истакнем да много Кинеза зна за Црвену звезду. Мој син је навијач, много воли ваш клуб, као и ја. Зато се посебно радујем што сам имао прилике да разговарам са председником и генералним директором клуба о начинима за будућу сарадњу. СВакако да у области фудбала Кина може много да научи од Србије – поручио је Манчанг.

Повезане вести

2 comments

marecrazynorth сеп 26, 2017 at 08:22

Kinez daj jedno 20miliona…

Reply
dejo сеп 26, 2017 at 00:05

Lijepo bi bilo da upravo Crvene Zvezde da uz Gasproma dovedete jednog Kineskog sponzora ili jos bolje kad bi taj Kineski sponzor biznizmen ili kompanija jedno od to dvoje kupili Crvenu Zvezdu

Reply

Leave a Comment