Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић: Мислимо само на Вождовац

Групну фазу Лиге Европе фудбалери Црвене звезде отпочели су ремијем са белоруским БАТЕ Борисовим. Звездин штопер Вујадин Савић истиче да је крајњи резултат од 1:1 најреалнији опис снага две екипе.

Могу да кажем да нисмо разочарали на премијери, мада не можемо да будемо потпуно задовољни када нисмо освојили три бода. Водили смо 1:0 и имали након тога неколико изгледних прилика, али нисмо их искористили. Имао је и наш противник добрих шанси које нису реализовали, тако да резултат описује стање ствари на терену. Ипак, када играте у Звезди од вас се очекује да побеђујете сваку утакмицу. Не можемо да будемо незадовољни, ово је Лига Европе, сви смо је чекали десет година, живимо за ово и зато су сви бодови битни у овом такмичењу – рекао је Савић.

Жути картон који је Савић добио у раној фази меча није се одразио на његову игру.

Играо сам читаву утакмицу под огромним притиском због жутог картона, за који нисам сигуран да ли сам га заслужио. Био сам у грчу код сваког дуела, нисам смео да нападам високо играче и да улазим максимално у дуеле, али мислим да сам се добро носио са тим и да сам одиграо добру утакмицу. Надам се да ћу наставити тако.

Наредни меч Црвена звезда игра већ у недељу против Вождовца.

Очекује нас веома тешка утакмица са Вождовцем у недељу. Они су јаки нугодан противник јер се ради о заиста одличној екипи. Игра се на крову, на вештачкој трави и то ће нам бити отежавајућа околност. Очекујем леп фудбал, као и д аим се реванширао за пораз са краја прошле сезоне.

Изабраници Владана Милојевића максимално су фокусирани на домаћи шампионат.

Нама је приоритет домаће првенство с обзиром на то да је то такмичење које се игра читаве године и да је оно најпрестижније у нашој земљи. Прошле сезоне нам је титула измакла на крају и сада нећемо себи дозволити да поновимо исту грешку. У Европи смо самим пласманом у групну фазу направили велики успех. Не задовољавамо се тиме, желимо да дочекамо пролеће у Европи, али шампионска титула нам је најважнија – поручио је Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment