Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Промењен термин утакмице Звезда – Барселона

слободан улаз против Будућности

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је термин премијерне утакмице нове сезоне Евролиге у Београду против Барселоне – промењен! Утакмица ће се играти 20.октобра од 19 часова.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је термин премијерне утакмице нове сезоне Евролиге у Београду против Барселоне – промењен!

Меч 2. кола најелитнијег европског клупског такмичења, који је требало да буде одигран 19. октобра од 19 часова, померен је за један дан, и играће се у петак 20. октобра од 19 сати у Београду.

Као саставни део великог спортског друштва, са жељом да сви којима је црвено-бела боја у срцу, подједнако уживају у европским наступима фудбалера и кошаркаша, КК Црвена звезда мтс је одмах по сазнању да ће се 19. октобра играти и фудбалска утакмица Лиге Европе Црвена звезда – Арсенал, иницирао промену термина своје премијерне утакмице са Барселоном, која је била заказана за исти дан, и у истом термину.

Уз константну комуникацију, и велико разумевање Евролиге, термин утакмице је померен за један дан, како би сви Звездаши могли да прате оба догађаја!

О осталим техничим детаљима везаним за меч Црвена звезда мтс – Барселона Ласа, клуб ће се огласити накнадно.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

Leave a Comment