Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: „Желимо да дочекамо пролеће у Европи“

Иако је срећа при жребу могла да буде мало више наклоњена Црвеној звезди, генерални директор Звездан Терзић је оптимиста након извлачења противника и верује да ће изабраници Владана Милојевића обезбедити пролеће у Европи.

— Задовољан сам жребом, прижељкивао сам великане и атрактивне противнике. Велике утакмице су наш циљ. На Маракану нам долази светски великан као што је Арсенал, док ћемо против Келна имати прилику да евоцирамо успомене. Бате Борисов је екипа против које сигурно можемо да играмо. Наравно да је Арсенал први фаворит, али наш циљ је пласман у нокаут фазу — рекао је Терзић.

Генерални директор Терзић истакао је велику захвалност навијачима, као некоме чији је учинак у Звездином успеху огроман.

— Желимо да дочекамо пролеће у Европи. Верујем у овај тим и у Владана Милојевића. Наша екипа је показала да уз фанастичну подршку са трибина може да се носи и са јачима од себе. Огромну захвалност дугујемо нашим навијачима, сваком од 50 000 хиљада њих који су били на Маракани, као и онима који су нас бодрили из својих домова. Дали су нам енормну количину позитивне енергије и сигуран сам да ће наставити да нас гурају ка још већим успесима — поручио је Терзић.

Повезане вести

7 comments

dejo сеп 12, 2017 at 17:13

Terzicu imas jednog ekstra talenta u pitanju je Sergej Grubac dovedi ga u Crvenu Zvezdu jer ga nude Partizanu pa im ga ti ukradi ispred nosa

Reply
dejo авг 28, 2017 at 22:33

Terzicu nemoj ni jednog iz startnih jedanaest prodas iz Crvene Zvezde sada u ljetnjem prelaznom roku vec kad bude zimski prelazni rok ,prodajte one igrace koji nisu u starnih jedanaest ako ima ponuda za njih a valjalo bi da Terzicu dovedes jos tri igraca kao naprimjer Kanga

Reply
Нолле Нолле авг 26, 2017 at 09:54

Све што је обећао Терзић је испунио.Звезда поново постаје оно што је деценијама била.Имао је муда да у овај клуб дође кад други нико није.Веровао у неке играче Канга,Доналд,Боаћи кад многи од нас нису.Једном речју Др.Звездан Терзић.

Reply
pravedni Dzo авг 26, 2017 at 02:28

Zvezda postaje pravi evropski klub sa renomeom koji je nekad imala ,a sve zahvaljujuci zalaganjem i planskim radom cele uprave na celu sa Terzom .A navijaci su stavka koja ovaj klub cini Gigantom koji ce rasti iz dana u dan….Ponosan sam na ovakvu Zvezdu i sve oko nje.A sto se tice pojacanja ma nisu potrebna jer je svest ovih igraca na nivou lige evrope.Sretnoooo..

Reply
Pera авг 25, 2017 at 23:27

Potrebno je dovesti još dva igrača na sredini terena sa radijusom kretanja. Sad se tek vidi koliko nedostaje Jovičić. Zatezali smo dobrih pola sata do kraja utakmice da je Jovičić tu bio bilo bi puno oduzetih lopti. Podignemo li fizičku spremu i budemo spremni da igramo ne cele utakmice ali dobar deo nje presing na svakom delu terena bićemo jedno od iznenadjenja ove godine. Svi klubovi igraju povučeno i na kontre i niko ne može da istrči celu utakmicu i bude dominantan na terenu. To je i moj savet pred derbi sa grobljem. Ova taktika sa Krasnodarom ne srljati nikako i dati im šansu da oni igraju kontru jer jedino to i znaju da odigraju. Zatvoriti prostor a naši kvalitetniji napadači će rešiti utakmicu. Dakle dati im privid da su dominantni a njihova spora zadnja linija je šansa ya Radonjića i Boaćija.

Reply
dejo авг 25, 2017 at 23:14

Terzicu nemoj da prodas ni jednog igraca iz startnih jedanaest prije zimskog prelaznog roka a posebno ne Kangu

Reply
dejo авг 25, 2017 at 23:10

Terzicu nemoj ni jednog igraca iz startnih jedanaest Crvene Zvezde prodas do januarskog prelaznog roka

Reply

Leave a Comment