Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеФудбал

Жреб: Арсенал, Бате, Келн

Познати су ривали Црвене звезде у групној фази Лиге Европе.

Црвена звезда се после 10 година вратила у Европу и ове јесени ће наступати у групној фази Лиге Европе.

Жребом у Монаку који је одржан 25. августа одређене су и групе. Црвена звезда ће играти у групи „Х“ а противниви ће јој бити Арсенал, Бате Борисов и Келн.

Такмичење почиње 14. септембра када ће бити одигране утакмице првог гола, а биће ускоро познат и тачан распоред.

Повезане вести

38 comments

Kalderon авг 25, 2017 at 20:09

Secam se kako ih je Dule mocugao a gledao sam jednom beogradski pobednik Arsenal, Partizan, Vasko da Gama i Zvezda.Kako smo samo razbucali Arsenal i grobare.

Reply
Loki авг 26, 2017 at 13:29

U navijackom zanosu si rekao jednu netacnost! Na Beogradskom pobedniku 1980. nismo ni igrali sa Arsenalom, nego sa grobarima i Vaska de Gamom!
A nismo bas „mocugali“ Arsenal tog decembra 1978…Arsenal nas je „drzao“ u nasem šesnaestercu skoro svih 90 minuta…ali su stariji Dika Stojanovic i Nikola Jovanovic odigrali utakmice zivota, da bi u jednij polukontri Blagojevic sa leve strane zavrnuo, a Dule Savic na prvoj stativi zakucao loptu u mrezi!!!
I nevezano za ove podatke…meni se licno ne svidja ova euforija….Te nam sad ne treba nijedan igrac(a trebaju nam trojica…ako ne odu „steanci“..ako odu oni…onda t…6 igraca nam trebaju)…te niko nam ne moze nista….te Dzaja je budaletina….

Reply
Dragan Toronto авг 27, 2017 at 17:35

Au brate, kad je to bilo !!! Secam se, bio sam tamo… Vrlo lepo osmisljen turnir, sa jedne strane crveno-beli, sa druge strane crno-beli.

Reply
Dux авг 25, 2017 at 18:28

Sjajno , neka oni brinu o nama. Ukoliko niko ne ode mozda nam treba jos samo jedan krilni igrac malo kreativniji ali realno nemamo ni neko moranje za pojacanjima. Ocekujem dosta od Krsticica.

Reply
rene artoa авг 25, 2017 at 18:02

Osvojicemo izmedju 9 i 15 boda da li ce biti dosta za prolece u evropi videcemo!!!

Reply
dobro obavesten авг 25, 2017 at 17:57

pa prvo da cestitam igracima, strucnom stabu, upravi kluba i svim navijacima. konacno je to to. nema sta da se doda, sve je vec receno. ZVEZDO TO MOZES SAMI TI!!! sto se tice grupe, takva je kakva je. ne treba nikoga optercavati nego treba uzivati i napuniti stadion. ovo sada je samo slag na tortu. ovo je dodatan novac, veca cena igraca, pozitivan vetar za klub i navijace. bitno je da moramo da imamo dobar i dovoljno velik igracki kadar da mozemo da se borimo na tri fronta a ne da gubimo bodove posle neke evro utakmice jer nemamo adekvatnu zamenu. titula mora da je prioritet!!! mislim da smo napravili dobro izbalansiranu ekipu ali mi se cini da nam sigurno, pogotovo u evropi treba iskusan stoper. sto se tice ostatka ekipe, evidentno je da bi se ja andjelkovicu zahvalio jer je od njega i gobeljic, koji igra sa desnom nogom i desni bek je, bolji. ja bi tu doveo nekog za zamenu rodicu. iskreno bi doveo i nekog ofanzivca koji bi mogao da igra na krilu i po potrebi zameni kangu ako se ne daj Boze povredi ili ako ima kartone ili je umoran. sto sie tice prodaje, prodao bi le taleka jer mu nevidim mesto u veznom redu a kao stoper, nisam siguran bas 100 %. donald, kanga i boaci ne smeju da budu prodati!!!

Reply
Rade Severac авг 25, 2017 at 17:02

Grupa i protivnici su atraktivni. Neće biti lako ali nosićemo se pa možda i prođemo. Prvu igramo sa Bate Borisov 14 Septembra kao domaćini, pa se pitam na kom stadionu ćemo igrati kad se na našem menja trava i neće biti spreman.

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 18:05

Bas sam i ja hteo da postavim to pitanje…Mozda ce da se po ubrzanom postupku to odradi…Ako se krene u ponedeljak posle derbija,iako mislim da bi bilo dobro zameniti domacinstva,to je dakle 18 dana…Sasvim dovoljno vremena.

Reply
JK86 авг 26, 2017 at 13:25

Menjanje trave traje negdje oko 4-5 dana,a za 18 dana da je sijes ona ce da nikne 🙂 . Travu menja oko 20 ljudi, ta trava dolazi u kamionima,u komadima od po 3 do 5 metara(zavisi),ona se bukvalno slaze ,za 1 do 2 dana se napravi pogloga tj.priprema tipa cijevi za navodnjavanje,najloni,posipanje pijeska i odredjene smjese i sta sve neznam ni sam 🙂 i posle se trava samo slaze,pre upotrebe stadiona trava se 24 sata mora da se navodnjava i ona se mora odrzavati,redovno da ne bi propala i traje izmedju 10 i 12 godina(navodnjavati,stiti od sunca i slicno),posle je samo redovno sisas(ima tacno koliko centi sme da bude visoka) i ona funkcionise na taj nacin,nije to nista tesko niti neki posao koji zahtjeva mjesece rada :)… evo mali primjer kako se to radi : https://www.youtube.com/watch?v=GknvFrgsvR0

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 25, 2017 at 16:58

bar cu da gledam ovde zvezdu i uzivam..meni je Köln pola sata voznje

Reply
ViernheimCZ авг 25, 2017 at 17:15

Kako bih mogao doci do karte za Keln – Zvezda? Ja sam malo dalje od tebe…

Reply
chikago авг 25, 2017 at 16:53

arsenal je favvorit keln je jak saa bateom mozemo da igramo a mozemo vala sa svima kad izbacismo kraasnodar jeste teska grupa al polako pa dje stignemo ovo je veliki uspeh za tim

Reply
Djole-Jagodina авг 25, 2017 at 16:08

Vise volim ovakvu grupu nego neke anonimuse a nezgodne protivnike.Ovako ima se sta i videti a i Zvezda zasluzuje velikane pa da se ćeramo

Reply
oknarb авг 25, 2017 at 15:33

појачања нам требају јер задњих петнаест мин смо пали и руку на срце краснодар је могао до поравнања ,тако да треба свјежине у екипи ,картони повреде.добро би било негдје на позајмицу ађића ,гојкова и рачића.милијаш не може заиста више озбиљан фудбал играти изузев у купу

Reply
LA[K]I авг 25, 2017 at 16:06

Zadnjih 15 minuta nam sudija nije dao da igramo sa smesnim penalom i smesnim faulovima, a na sve to i kartoni!

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 16:21

Mogao je ali nije.A nije sa razlogom.

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 15:31

Mene iskreno vise Keln brine od Arsenala…Ako su grobari mogli sa Totenhemom mogli da se kidaju mozemo i mi sa Arsenalom.Mislim da mozemo nekih 8-9 bodova da uzmemo.

Reply
Suhoj37 авг 25, 2017 at 14:50

Atraktvni rivali i rivali sa kojima može da se nadigrava jer je Arsenal mnogo puta dokazao da svakoga može da pobedi od svakoga da zgubi a Bate i Keln se neće u Beogradu dobro provesti. Što se pojačanja tiče(vidim da se o još uvek spominje),mislim da nam niko ne treba,samo ovaj tim da ostane.

Reply
oknarb авг 25, 2017 at 14:45

dovesite đuričića i kataia

Reply
Estrella Roja авг 25, 2017 at 14:44

Nema razloga da budemo nezadovoljni. Grupa koju smo dobili pruža priliku igračima da promovišući klub ujedno promovišu i sebe, biće najveći fudbalski izlog skauta iz Zapadne Evrope. Uz to, Keln nam je dužnik kome trebamo da naplatimo dugovanja, verujem da su igrači svesni toga. Potrebna su dva tri izuzetna pojačanja od kojih najmanje jedan treba da bude stranac, jer u Evropi nema ograničenja a i igrači će se mnogo trošiti, videli smo sinoć kako se i kartoni lako dobijaju. Preduslov svega je da ne prodamo glavne strance. Usput, večeras igra Keln, ima prenos na Eurosportu 2.

Reply
LA[K]I авг 25, 2017 at 16:12

E tako treba gledati na ove meceve! Realno ako se momci dokazu protiv Arsenala i Kelna ima da na zimu zaradimo ogromne pare, bar u visini naseg duga (ako ih prodamo). Molim Boga da se Jovicic sto pre oporavi. On sada vredi 500.000 evra, a sa igrom u Evropi kao sto je igrao protiv Sparte i Irtisa cena moze da mu naraste bar 10 puta vise. Isto tako bice sigurno zainteresovanih i za Boacija, Donalda, Kangu, Savica, Stojkovica, Rodica, pa i Le Taleka, ali kao stopera, a sto da ne i za Frimponga ako bude igrao kao sinoc. Naravno ne kazem da ih sve treba prodati, ali jake ponude treba ozbiljno razmotriti, ali tek na zimu, sad nikako!

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 16:24

Mene iskreno ta prica plasi,jer mi bolje od ovoga tesko mozemo da nadjemo,pogotovo igrace sa srpskim pasosem koji zele da dodju u Zvezdu.Ako ode Srnic jedino prihvatljivo je da ga zameni Katai,ali ko ce da zameni Savica,Rodica,Stojkovica,Jovicica….?Savic igra ozbiljan fudbal,jako mi je zao sto sam bio skeptik prema njemu,Rodic je mozda i najbolji levi bek u ligi u prethodnih 15 godina,Stojkovic uz Bastu najbolji desni a Jovicic najbolji zadnji vezni…

Reply
LA[K]I авг 25, 2017 at 16:38

Svi momci koje i nabrojao mogu u bilo koju od liga 5-ice. Zaista ce biti ogromne ponude za njih. Ne bih nijednog preterano izdvajao, ali mislim da ce posebno velika potera biti za Jovicicem, ako se oporavi do novembra. Dana pricam za Boacija ako nastavi golgetersku seriju. U prilog im ide sto su to momci od 24 do 27 godina, tj. najboljim godinama za fudbal. Mislim da bi do kraja prelaznog roka klub morao da otkupi Radonjicev ugovor od Rome kako bi ga imali kao naseg igraca 100%. Svakako da ce biti zanimljivo videti sta ce se dalje dogadjati. Verujem da svi ostaju do zime! Ako bas neko ima dobru ponudu iz npr. Engleske ili Nemacke onda tu razmisliti, ali ako nas zove neka boranija to odmah odjaviti.

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 18:12

Prioritet svih prioriteta,cak i pre gore navedenih igraca,mora da bude Milojevic.Moramo se osigurati sa njim nekim ugovorom na 4-5 godina,dati mu neki rastuci ugovor sa pocetnih 500.000e npr sa povecanjem od 60.000 svake godine.Inace sam veliki pobornik teorije da treneri,naravno kvalitetni,trebaju biti najplaceniji u ekipi. Ako se nastavi sa pristupom kao do sada,gde se ne potcenjuje ali ni ne precenjuje nijedan protivnik,da se igra bez straha,jako,hrabro i bez kompleksa (veca trzisna cena,plate,kvalitet lige itd.) mozemo do proleca.Ako se budemo vodili ovom Dzajicevom telecom filozofijom da treba da vidimo barem jednu da pobedimo,bicemo poslednji,i to bez i te jedne pobede.

Estrella Roja авг 25, 2017 at 18:46

Bravo, kolega za poslednji deo. Ta njegova faza o „gledanju“ na kraju traje dve decenije. Koliko je samo grešaka pravio, od izbora loših trenera do odbijanja da dovodi strance, da bi na kraju Ćalasan imao povlašćeni tretman prilikom svakog transfera.

kastiljo авг 25, 2017 at 19:37

Mozemo mi o famoznom Dzaji 3 dana ovde ako treba,ma koliko on bio legenda….Jes da je ovo zemlja Srbija,ali cak ni ovde niko ne biva uhapsen bez osnova,naprotiv,cak i oni za koje ima osnova da se uhapse ne bivaju hapseni dok ga bas ne zase.u.
Da nam je do Dzaje,sad bi nam Kosanovic sedeo na klupi (matori,ne pomocnik) ili Pizon/Bard tandem.

Pera авг 26, 2017 at 00:02

Džajić je taj koji je ustoličio ugradjivanje u transvere u Zvezdi i smeta mi njegov miloliki glasić sa naivnim pričama iz komunizma. Batali čoveče prošlo je tvoje vreme penzioner si i ne mešaj se u tudji rad. Kako takvi uživaju da su u centru pažnje a iza njih se valjaju afere. Pustite ove ljude da rade svoj posao. Treba da se ojača ekipa na sredini terena zato je dovodjenje Krstičića pogodak ali kad bi doveli Djuričića onda bi dobili ono što je potrebno za evropske okršaje. Šta je sa Čavrićem da li se i njemu igra ovakav fudbal kakav Miloje forsira. Insistirao sam na Radonjiću i pogodio možda je Čavrić taj delija koji bi doneo dodatni kvalitet u napad. Možda treba ponovo probati dovesti Mijailovića. Ključ je u tim igračima koji treba trčanjem da prave prevagu na terenu.

Pera авг 26, 2017 at 08:54

Koliko je sujete u ovome što je Džajić izjavio. Niko nije tražio mišljenje posle prolaska dalje. Njegov pesimizam i demagogija je poznat i iz tih devedesetih godina. Mozak svega je bio Cvele koga su žuti razapeli jer je bio ministar u vladi Miloševića. Džaja je i tada veoma dobro znao da se slika i proda u medijima a transveri igrača su mu bili specijalnost od koje je postao bogat čovek. Njegova škola je Piksi koji je najviše zadužio klub pa pobegao u Japan. Sve posle toga je bio danak politici i srozavanje kluba do trenutka kad je Terzić krenuo da se bori i vraća klub tamo gde mu je mesto. Slažem se oko trenera jer je očigledno da on oseća i igrače i igru i zna da stegne petlju bez obzira na udare menadžera. Od Terze očekujem da posle izjave da želimo proleće u Evropi da dovede par igrača što pre i da imamo dilemu ko će da igra a ne da li imamo igrača na klupi da zameni povredjenog. I dalje mora biti kriterijum broj jedan finansije kluba i da se polako stvaraju uslovi za stvaranje igrača i sveopšti uslovi da se gigant vrati tamo gde mu je mesto. Nema potrebe ulaziti u bilo kakve diskusije sa bivšim vojnim klubom jer će on sigurno biti bivši kako vreme prolazi.

kovje авг 25, 2017 at 14:43

TAR JE NEKOME LAKO NA RAJKU? SAMO MOMCIMA NE TREBA NABIJATI PRITISAK SPUSTITI LOPTU I SVE CE BITI SUPER,A TEK PRIHODI OD TV PRAVA PROTIV ARSENALA I KELNA BICE ZA NASE PRILIKE OGROMNI .GAZI PONOSU SRPSTVA,GAZI ZVEZDO

Reply
Bosko Drina28 авг 25, 2017 at 14:34

Nasa zvezda se ne boji nikog takav utisak imam jedva cekam utakmice

Reply
dejo авг 25, 2017 at 14:31

Gledao sam zreb mislim da ima Crvena Zvezda sansu da prodje kao druga u ovoj grupi iza Arsenala samo jos dva pojacanja

Reply
LA[K]I авг 25, 2017 at 14:29

Drago mi je zbog ovakve grupe. Mogli smo dobiti slabiju, mogli smo i jacu, ali mislim da je ovo taman. Imamo dva velikana i jedan tim nesto slabi od nas. To Maranaka ceka 10 godina! Vratili smo se u nase drusto! Momci mogu i svih 6 da izgube ja sam na njih ponosan. Samo polako bez pritiska i za cast kluba! Nek se Marakani vrate slavni dani!

Reply
Malo na zemlju авг 25, 2017 at 15:27

Slabiji od nas? Ko? BATE ili Keln? Jesi li svestan kakvi su to timovi? Ne preterujte sa izjavama. Ako se budu trudili kao protiv Sparte i Krasnodara mozda nesto i uradimo.

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 15:35

Bate jeste slabiji od nas….Keln nije,ali nije jaci od Krasnodara,stavise.Kidacemo se mi za drugo mesto,i to pod uslovom da Arsenal bude zainteresovan za LE…

Reply
LA[K]I авг 25, 2017 at 16:02

Rekao sam da je samo Bate slabi od nas sto i jeste, cak su slabi protivnik i od Krasnodara. Ovo je najslabi Bate iz predhodnih 13-14 godina, jedva su usli u LE. Keln je jaci, za Arsenal da ne picam, al sa Kelnom mozemo da se nadigravamo.

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 16:29

Keln je ekipa koja je ne toliko puno bolja od Sparte iz Praga,moze s njima da se igra,cak i da se barem 4 boda iz dvomeca uzme. Ako Arsenal bude ozbiljno zagrizao tu nema niko sta da trazi,najveci ce biti favorit za cak i osvajanje LE,ali ako se budu sprdali mozemo da uzmemo tu bod,dva…Bate moramo na marakani da dobijemo kako znamo. Tamo ne bih bio nezadovoljan ni bodom ali mozemo tu da idemo na duplu pobedu kao protiv Sparte.

zvezdas авг 25, 2017 at 14:27

Idemo da igramo i to je to,komentari tipa moglo je gore i moglo je bolje su,mislim,nepotrebni jer nakon ovoliko dugog cekanja zaista je svejedno bilo u koju grupu cemo da upadnemo…samo cu reci,misljenja sam samo da nijednom rivalu nece biti lako ovde da igra i mislim da cemo imati sta da pokazemo…neka ovo bude generalna proba za,nadam se,napad na ligu sampiona narednog leta

Reply
Backo авг 25, 2017 at 15:17

Svaka cast za komentar! Tako svi treba da razmisljaju! :trofej:

Reply

Leave a Comment