Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда регистровала играче за ЈСЛ, Mилојевић отписао тројицу!

Црвена звезда је послала списак играча који ће бити лиценцирани за утакмице у Суперлиги Србије.

На том списку према натписима у медијима није било места за тројицу фудбалера: крило Владимира Јововића, офанзивног везног Андрију Луковића и левог бека Стефана Милошевића.

Сва три фудбалера су играла веома мало и код Миодрага Божовића а нису успели да задобију поверење ни Владана Милојевића те ће очигледно морати да потраже нову средину за доказивање.

Са друге стране, међу лиценцираним играчима је и централни бек Зе Карлос,  некадашњи млади репрезентативац Бразила који је овог лета стигао на Маракану.

Повезане вести

4 comments

LA[K]I јул 20, 2017 at 18:27

Zao mi je za svu trojicu. Svi ukupno odigrali 5 utakmica i odmah oterani. Postavlja se pitanje zasto su dovedeni. Zasto je nestrucna uprava tim momcima oduzela godinu dana karijere. Lukovic i Milosevic presedeli na tribinama i povremeno ulazili u igru kad se neko od amatera iz prvog tima povredi. Jovovica dve godine vucemo za nos, saljemo ga na pozajmice i sad ga oteramo bez dobijene sanse… Nisu zadovoljili… Samo se pitam kako li su to Kanga, Ruiz, Le Talek, Donald i Pavkov zadovoljili.

Reply
Petar јул 20, 2017 at 18:26

Onda neka ih barem posalju na pozajmicu, u Cuku recimo, a ne da ih se tako lako odricemo. Mladi su. Mogu da napreduju i mozda moze da se zaradi na njima bar nesto.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 20, 2017 at 18:15

pa ocekivano..lukovic je decko amater kao i poletanovic nema snagu ni za 20min,jovovic tipican seljacki igrac za neku zonu a milosevic je premalo imao prilike

Reply
Hadži Dragan јул 20, 2017 at 17:58

Na spisku je 12 omladinaca i to je jedino što me raduje.

Reply

Leave a Comment