Током ове недеље, сервис за чланство на стадиону „Рајко Митић“ радиће по измењеном радном времену.

Ради веће доступности нашим члановима који желе да обнове чланарину, односно купе сезонску карту, сервис за чланство ће од понедељка радити од 11 до 18 часова. Изузетак је четвртак, 20. јул, када ће сервис радити од 11 до 15 часова.

Прочитајте још  Лешњак - Дођите, подржите омладинце

Дневне карте за утакмицу Црвена звезда – Иртиш данас су пуштене у продају, по ценама 200 динара за југ, 400 динара за исток и 600 динара за запад. Такође, карте је могуће купити и преко сајта iticket.rs.

Подели

Коментари

2 Коментарa на "Радно време сервиса за чланство"

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
dejo
Гост

Zasto ne napisete autori sajta MCZ da je jedan od bivsih igraca Nenad Kovacevic mi se cini u jednom Srpskom klubu nizeligaskom sada jedno pitanje zasto nije imalo mjesta za Nenada Kovacevica u omladinskoj skoli Crvene Zvezde kad je on puno dao Crvenoj Zvezdi gdje ste upravo Crvene Zvezde da vratite Zvezdino dijete u Crvenu Zvezdu a to bi bio pravi potez da Nenad Kovacevic trenira jedno od godista u omladinskoj skoli Crvene Zvezde

Zvezdale
Гост

Čoveče dosadan si više. Ajde brate mili stalno pišeš jedno te isto. Treba neko od bivših igrača da se vrati u omladinsku ali polako….