Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милојевић – Тренутно мислимо о Иртишу

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић је након жреба у Ниону дао следећу изјаву:

— Нисам од оних који прескачу кораке. У овом тренутку ми је само Иртиш у глави односно реванш меч са њима наредног четвртка. Ми морамо тај меч успешно да завршимо да бисмо уопште могли да размишљамо о ривалу у следећој рунди. Битно је остварти добар резултат наредне недеље и о томе треба сви да размишљамо у овом тренутку — рекао је Милојевић. — рекао је Милојевић.

Повезане вести

2 comments

dejo јул 14, 2017 at 16:32

Trazi jos pojacanja treneru Crvene Zvezde Milojevicu dobro bi bilo da Basa ,Rodic ,Markinjos svi pojacaju Crvenu Zvezdu sto prije zbog toga sto bi sa njima Crvena Zvezda dobila puno i imam neki osecaj da bi Crvena Zvezda mogla da se plasira posle puno godina u LE ajde uvedi Crvenu Zvezdu Milojevicu u LE da bi Crvena Zvezda dobila neku finansijsku injekciju koja joj je potrebna ,mozda bi neki novi sponzori dosli u Crvenu Zvezdu

Reply
Timotije јул 14, 2017 at 23:35

Dejo, šta je sa privatizacijom? Ne igra Milojeviš umesto igrača. Doveli su 10 igrača. Plaćaju Rikardinja 360 hiljada evra po sezoni, a ispostaviće se da je on promašaj decenije, veći čak i od psihopate Kange koji nas je u crno zavio. Što nijednog igrača neće da vodi tzv. Grof, a sve ih je on sa bizarnim Radosavljevićem uz blagoslov Terzića i doveo u Zvezdu. Pa neće ih tzv. Grof jer zna da nijedan nema pojma.Ništa od Zvezde neće biti sve dok bude dovodila razne Kange, Frimponge i dok budu igrali Srnić i bizarni Anđelković. Nikad Milojević neće odvesti Zvezdu u Ligu Evrope.

Reply

Leave a Comment