Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Не мора увек да значи да су они који изађу на терен и најбољи“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић искористио је време пред пут у Казахстан да се обрати новинарима поводом утакмице између Иртиша и Црене звезде.

Меч је на програму у четвртак, 13. јула од 16 часова по српском времену, али пре тога екипи Црвене звезде предстоји тежак и дуг пут.

— Највише се прича о том путу који није лак. Путује се све укупно нешто више од седам сати авионом. То је тако и то морамо прихватити. Разговарали смо о томе да мисли не смеју да нам иду на другу страну. Сутра играмо са противником који је у такмичарском ритму, одиграли су већ 20 утакмица. Екипа Иртиша је добра екипа, у врху је табеле своје лиге, дисциплинована, екипа која у сваком тренутку зна шта хоће, краси их тај руски модел играња. Играју тврдо са доста трчања и ми морамо да се добро припремимо за такав стил. Једина бојазан ми је физичка припрема јер смо у фази где морамо и да се припремамо, али и да имамо освежења — рекао је Милојевић.

Фудбалери Црвене звезде неће тренирати по доласку у Павлодар.

— Искуства свих екипа које су долазиле овде су таква да све екипе одлуче да имају најкраћи могући боравак и прилагођавање организма. Нећемо имати тренинг, трудићемо се да легнемо да спавамо по нашем времену и да потом играмо утакмицу. Дешава се да после два дана организам уђе у проблем и то је немогуће контролсиати. Мени се то десило два пута, када сам био у Андори и када сам био у Азербејџану. Због тога смо одлучили да се задржимо што краће како нас не би сустигао проблем — рекао је Милојевић и додао да су сви проблеми са визама решени и да су играчи све прихватили као прави професионалци.

На путу се неће наћи Александар Пешић и Срђан Бабић.

— Пешић неће ићи на пут јер није физички спреман. Он је радио индивидуално, али једно је радити са персоналним тренером а нешто сасвим друго радити заједно са екипом. Ни Бабић није 100% спреман. Јовичић јесте, он је дошао након одрађених припрема и он ће бити у конкуренцији за састав. Бабић и Пешић ће остати у Београду да раде на побољшању физичке припреме како би нам се што пре прикључили. Сви играчи који иду на пут су спремни да играју, а ја ћу одабрати једанаесторицу који ће почети. Не мора увек да значи да су они који изађу на терен и најбољи. Зависи све од плана, тактике, противника. Имам максимално поверење у све играче и немам сумње да ће сви оправдати моје поверење.

Утакмица ће бити одиграна на вештачкој подлози, али тренер Милојевић не жели да се ни о томе много размишља.

— Играћемо на вештачкој трави, они су је пре неколико година поставили, и то је вештачка трава последње генерације, јако слична природној трави. Ми нисмо тренирали на нашем „вештаку“ како због великих врућина, тако и  због тога што наша вештачка трава није толико слична и ништа не бисмо тиме добили. Али, не желим да се о томе размишља и да се губи фокус са саме утакмице — поновио је Милојевић.

Повезане вести

12 comments

oknarb јул 12, 2017 at 23:01

оцијените тавареза из марибора.додуше имам 33 год али човјек је бољи од сваког нашег играча,како тако да је већ дуго тамо?

Reply
Džoni јул 12, 2017 at 18:46 Reply
kastiljo јул 12, 2017 at 18:28

http://www.mozzartsport.com/vesti/fenerbahce-se-interesuje-za-vanju-marinkovica/172550 Sugavi mocart nastavlja da dominira….Cuj marinkovic znatno isplativija opcija od gudurica,decka koji je resio nekoliko EL utakmica,pogotovo prosle godine,protiv reala i jos par velikana.Dokle ce vise sa narucenim tekstovima….?

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 19:26

I ja nekad udjem na taj portal, al naravno da ih ne shvatam za ozbiljno. Inace oni i jos par portala sluze odlicno u medicinske svrhe, jer doktori daju pacijentima da to citaju i ako ovi te gluposti shvate ozbiljno dokroti odmah daju dijagnozu da pacijent ima rak mozga u podmakloj fazi. Bez sale kolektivno mediji su nam otisli u k**ac. Kakva drzava takvi i mediji.

Reply
Ludi Milojko јул 12, 2017 at 18:25

Ma ne, obično se izvode najgori…

Reply
bata јул 12, 2017 at 17:12

Dovesti Rodica on je spreman , valjda ce Pesic i Babic sto pre dostici formu i ugraditi igracima pobednicki mentalitat na svakoj utakmici bez obzira na protivnika.Samo da ove prezivimo kod njih je prvenstvo u punom jeku.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 12, 2017 at 18:49

Rodic stize najkasnije do subote

Reply
LA[K]I јул 12, 2017 at 19:19

Rodic je do sada stigao jedno 7-8 puta isto kao i Causic pa eto nikako da stignu. Causic otisao u Arsenal, a RSB ga vec predstavio kao novo pojacanje. Tako da me nista nece iznenaditi u slucaju Rodic.

Reply
oknarb јул 12, 2017 at 14:22

управа нам је с пар појачања по ко зна који пут замазала очи.наравно не треба нагомилавати играче на неким позицијама ,а шта ако не дај Боже буде повреда ,картона.да сам на милојевићем мијесту тражио би десно крило пробојно ,класичну 10 ку играча с искуством и ту дао највише новца и још двојицу у одбрани родића и још искусног штопера а можда и двојицу .голмана и 10 ку странца ,а на осталимпозицијама могу покрити наши играчи

Reply
dejo јул 12, 2017 at 14:02

Treneru Crvene Zvezde Milojevicu moras da usadis sto vise pobjednicki duh svim igracima Crvene Zvezde za sjutrasnji mec a evo ti predlog treneru Crvene Zvezde za sastav Crvene Zvezde Manojlovic ,Stojkovic ,Le Talek ,Savic ,Andjelkovic ,Jovicic ,Racic ,Adzic ,Kanga ,Vucicevic ,Boaci

Reply
Boban јул 12, 2017 at 13:54

Putovaće valjda i oni više od sedam sati do Beograda.Važno je da mi imamo plan i taktiku,kako reče Milojević.Babić i Pešić nisu 100% spremni,a ovi što putuju svi pucaju od spremnosti…samo da preživimo ovu utakmicu pa u revanšu da ih razmontiramo,kada se oni budu suočavali sa istim problemima kao mi sada.

Reply
maverikks86 јул 12, 2017 at 13:15

Pa gde bas od cele izjave da izvucete ovo za naslov, svasta. Naravno da uvek treba da igraju najbolji, to je valjda razmislajanje svakog normalnog poznavaoca fudbal.

Reply

Leave a Comment