Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић – Играћемо као да немамо предност

Дан уочи реванш утакмице првог кола квалификација за Лигу Европе, на Малти је одржана конференција за медије на којој су говорили тренери Флоријане и Црвене звезде.

Пред српским, односно новинарима са Малте, Владан Милојевић је говорио и циљевима Црвене звезде како у предстојећој утакмици, тако и у комплетном такмичењу.

— Утакмица у Београду била је само прво полувреме. Очекујемо да ћемо и сутра поново играти против тврдог и дисциплиноганог противника. Не интересује нас шта је било прошле недеље. Дошли смо овде да играмо фудбал, имамо предност из прве утакмице али спремамо се као да смо у Београду играли 0:0. Ми смо у фази припрема и даље, али током припрема имамо и званичне утакмице које морамо да одрадимо на најбољи начин — рекао је Милојевић.

За разлику од прве утакмице, екипи Црвене звезде ће недостајати Мичел Доналд који је остао у Београду како би преговарао око потенцијалног трансфера.

— Доналд није отпутовао са нама, ко год да га буде заменио верујем да ће оправдати очекивања. Још увек нисам одлучио којих 11 фудбалера ћу извести на терен сутра. Играчи знају да састав зависи од много фактора. Канга нам се прикључио касније, и њему је потребан још неки период адаптације. Кангина супруга се породила, добио је кћерку, и у прилици смо да покажемо и људскост и одлучили смо да га пустимо да буде са породицом, вероватно је тамо битнији тренутно. Очекујемо да нам се врати и придружи се екипи и тренажном процесу.

Милојевић је био изричит у ставу да је обавеза фудбалера Црвене звезде да пруже максимум у свакој утакмици.

— Наши циљеви су увек велики. Сам грб који носимо нас обавезује. Дужни смо да дамо све од себе без обзира на то у ком се такмичењу налазимо, и само тако размишљамо — јасан је Милојевић.

Медијима се обратио и тренер домаће екипе. Тадеску је говорио о позитивним утисцима које носи из Београда.

— Београд је прелеп град, много ми се свидело оно што сам видео. Најлепша ствар су свакако навијачи и страст коју они осећају према фудбалу. Црвену звезду и њене успехе током богате историје могао бих да упоредим са неким од најпознатијих сверских клубова као што су Реал Мадрид, Бока Јуниорс, Јувентус — рекао је Тадеску.

Повезане вести

8 comments

dejo јул 6, 2017 at 23:12

Milojevicu hocemo da na mjestu stopera Crvene Zvezde jedan od njih bude Zvezdino dijete da se pravi novi Vidic i uz njega da bude iskusniji stoper Milan Bisevac

Reply
Dejan јул 6, 2017 at 18:21

Causic sigurno dolazi…jer ga niko drugi nece…pa ce da izjavi da mu je Zvezda uvek prioritet bila…da mu je drago sto ce igrati u Zvezdi…igrati pred cuvenim Delijama…bla…bla bla…i sve tako u krug…dok neko ne privatizuje ovaj klub i on postane ozbiljan.

Reply
oknarb јул 6, 2017 at 12:39

partizan je favorit po gotovo akko zadrži leonarda i đurđevića ,ali svejedno naće bolje strane zamijene od nas i to u sredini koja je možda najvažnija

Reply
oknarb јул 6, 2017 at 12:00

да ли је тачно да је завршен трансфер чаушића,а да се преговара с родићем-.хоћемо ли добити играча десетку

Reply
josif јул 6, 2017 at 12:14

Pa jel necitas izjave tog istog Causica da mu je inostrnstvo prioritet!Ako ga niko nece onda ce kod nas da gomilamo igrace u prventvu.I sto ga toliko gotivite,ko daje bogzna sta.Samo prosek.Pozz.MKD

Reply
Mihajlo јул 6, 2017 at 10:55

Ја не могу да верујем да ни на једној телевизији нема преноса. Управо сам прегледао све најаве рпограма ТВ станица и нигде нема преноса. Да ли је то нормално и коме и зашто плаћам ТВ и кабловску?

Reply
josif јул 6, 2017 at 11:10

Mozda nema signala sa Malte!Ko nekada u ex-Yu.Ko dasmo 1982god,boze me sacuvaj.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment