Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Ништа од Кека: „Остајем у Ријеци до 2021!“

Матјаж Кек

Матјаж Кек неће бити нови тренер Црвене звезде. Сва писања по медијима и нагађања прекинуо је сам Кек најавом парафа на нови уговор са Ријеком, овај пут до 2021. године.

„Нема ту ништа од истине. Разне информације, шпекулисање, мучење… Све је то део игре. Неко некад нешто каже, макар и без основа и иза тога крене читава халабука. С Ријеком имам уговор до 15. јуна, а потом продужавамо до 2021! Све је договорено са председником клуба, стиснули смо руке, још само да потпишемо. Свака моја мисао или акција су везани за Ријеку и нити један други клуб!“, рекао је Кек за словеначке медије.

Звезда сада може да се окрене другим решењима, а остаје да се види да ли ће прилику и након краја сезоне добити Бошко Ђуровски или ће менаџмент потражити неко друго име.

Повезане вести

3 comments

dusan мај 16, 2017 at 17:26

turobno, ali to je realnost. coveku ne pada na pamet da sa klupe rijeke dodje ovde.

Reply
Србин са Космета мај 17, 2017 at 11:57

Ma kojи Кек,има много бољих решења,и Ђуровски је бољи од овог Кека!

Reply
dejo мај 16, 2017 at 11:47

Mozda bi Crvena Zvezda trebala da pruzi punu podrsku Djurovskom i produzi se saradnja sa njim tri ili pet godina problem je sto nema Crvena Zvezda sportskog direktora a to mjesto zasluzuje neko od bivsih igraca Crvene Zvezde koji ce da pomogne Djurovskom u dovodjenju igraca u ljetnjem prelaznom roku u Crvenoj Zvezdi

Reply

Leave a Comment