Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милић: Не одустајемо до краја

Звездином крилном нападачу Немањи Милићу посебно одговара екипа Младости из Лучана. У првом сусрету са Младошћу од када брани боје црвено-белих у Купу Србије главом је постигао фантастичан гол. Исто је поновио и овог викенда на Маракани против гостију из Лучана.

Ово ми је први гол у првенству тако да ми због тога сигурно много значи и представља ми велики подстрек за даље. Сјајан центаршут је претходио поготку, хвала Ристићу на тако прецизној лопти коју ми онда није било тешко да пошаљем у противничку мрежу. Случајност је што сам баш њима поново дао гол, али не бих имао ништа против да у истом маниру завршим сваки наредни сусет са Младошћу — рекао је Милић.

Сви у црвено-белом табору тренутно размишљају само о предстојећем мечу у Ивањици који се игра у среду.

Идемо утакмицу по утакмицу, размишљамо само о следећем противнику, како да победимо и освојимо нова три бода. Сматрам да смо свим оним што смо показали до сада заслужили да на кају будемо шампиони. Црвена звезда је готово две године без престанка прва и ово је чудна ситуција за све нас. Заиста се сви необично осећамо, остало је тако мало до краја и нисмо се помири са тим да ће нам титула измаћи. Борићемо се за њу докле год буде било шанси.

Милић се осврнуо и на утакицу против Младости коју је његова екипа добила резултатом 4:1.

После два пораза најбитније је да смо остварили победу и да смо подигли ниво игре. Имали смо иницијативу, играли смо офанзивно од самог почетка, није нас пореметио гол који смо примили већ смо након њега још агресивније наставили да нападамо. То нам се на крају исплатило и донело нам је одличан резултат. Нећемо се предати до самог краја, имамо још две утакмице до краја шампионата у којима треба да покажемо карактер као што смо то урадили против Младости. Урадићемо све што је у нашој моћи да победама завршимо ову сезону – поручио је Милић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

pera мај 15, 2017 at 21:54

Da je pameti u klubu već sada bi kaparisali Miroslava Djukića bez sujete jer je najbolji mladi trener na ovim prostorima i dali mu ugovor na četiri godine kao što je Čović doveo Radonjiča i odmah ali odmah se opredelili za mlade domaće igrače i stvaranje tima od njih uz maksimalno dva tri strana igrača koji prave razliku na terenu. Ovi što su došli da igraju za platu nisu za Zvezdu i to treba odmah rasprodati. Sportski direktor veliko fudbalsko ime iz skorije prošlosti čovek koji će provoditi mnogo vremena na stadionu i posvetiti se potpuno klubu. Zvezda mora da dobije nekog mladog ne Džajića večć njih više kako bi oni kao tim poveli klub napred svojim radom i kredibilitetom jer su to karijerama zaslužili. Terzića ne treba dirati a on bi po meni morao da zapne da ovakva ideja udje u sve pore kluba. Mi moramo da vratimo Zvezdu u Evropu a ne da se rvemo sa raspalim Partizanom.

Reply
dusan мај 16, 2017 at 23:07

djukicu verovatno nije ni na kraj pameti da dodje ovde. bosko je verovatno najbolje sto mozemo da angazujemo. mi se ne rvemo sa raspalim partizanom, nego su nas oni ubili. u poslednjih 10 godina odnos titula je 8-2 za njih, skor u derbijima nam je jako los. ta prica o vracanju u evropu je bajka. mi nemamo ni tim ni upravu ni pare.

Reply
otpisani101 мај 15, 2017 at 20:54

Moram da priznam da su sanse za titulu nikakve…moze milic da se nada ali od toga nema nista…moze zvezda da premira radnicki ali partizan nije glup kao zvezda…mislio sam da kada je zvezda prosla napredak i vojvodinu da je titula sigurna…ali sve strukture u kllubu su se pokazale nesposobne kao i fudbaleri koji su turisticki usli protiv vozdovca,kao da nije utakmica koja resava celu sezonu…niko nije smeo u klubu da dozvoli da zvezda izgubi titulu na kraju sezone…zbog toga moraju promene na svim nivoima u klubu…

Reply
Rajčić мај 16, 2017 at 07:57

Otpisani- partizan neće pobediti u nišu to je sigurno iz više razloga, nebi sada javno ali garantujem da neće da pobedi u najgorem slučaju po nas remi može da bude. Jednostavno da ima još šanse . Ja sam da imamo extra tim i da nađemo trenera vrhunskog volim da igra Zvezda kvalitetno da razbija protivnika da nemamo pomoć sudija u ovoj krš ligi. Nego volim da gledam Zvezdu u evropi.

Reply
dusan мај 16, 2017 at 23:12

daj boze da si u pravu, ali mislim da oni opusteno i bez problema dobijaju

Reply
dusan мај 16, 2017 at 23:11

sto se tice vozdovca to si potpuno u pravu. bio sam na onom kretenskom objektu i pomislio da li je moguce da je utakmica toliko vazna a da se igra na terenu ni na nebu ni na zemlji i da je prisutno svega par stotina ljudi. bez energije, bez zelje, kao na nekom treningu smo primili 3 laka komada od vozdovca i unistili celu sezonu. mislim da ce ovaj gubitak titule imati dalekosezne katastrofalne posledice.

Reply
dejo мај 15, 2017 at 14:50

Milicu da ste dobili bar jedan derbi koji su igrali Crvena Zvezda i Partizan vec ste sve lose odigrali ,nadam se da cete bar kup Srbije osvojiti za neku utjehu nama navijacima Crvene Zvezde ,cestitao bih ti na lijepo postignutom golu u Zvezdinom dresu ,nadam se Milicu da ces ti ostanut u Crvenoj Zvezdi jer si potreban Crvenoj Zvezdi koje bude god igrala kvalifikacije za jedno od dva Evropska takmicenja

Reply

Leave a Comment