Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда на ’’Евролига бизнис самиту’’ у Истанбулу

Маркетиншки тим КК Црвена звезда мтс добио је велико признање за свој вредан и предан рад па је уследио позив из Евролиге за учешће на спортској конференцији и то на тему спортског маркетинга и комуникације са навијачима

У време одржавања Фајнал фора Евролиге у Истанбулу биће одржана спортска конференција у организацији Евролиге под називом ’’Евролига бизнис самит’’, а у оквиру ње у организацији Евролиге, „Turkish Airlines“-а и Ачибадема ’’Интернационални симпозијум у кошаркашким наукама’’. Жеља је да се на најбољи начин прикаже повезаност спорта и бизниса, као и да представи трендове у фази развоја.

Међу бројним званицама биће еминентни стручњаци из спортске индустрије, статистички аналитичари, тренери, тимски доктори, ортопеди, физијотерапеути из најбољих евролигашких тимова, али исто тако и из НБА лиге. Такође, посебно место на спортској конференцији заузеће ИТ технологија, иновације и маркетинг па че тако стручњаци из Евролиге и НБА лиге бити говорници на ту тему. Међу њима ће се наћи представници самог крема европске и америчке кошарке и то из тимова као што су Милвоки Бакс, Хјустон Рокетс, Њујорк Никс, Чикаго Булс, Барселона, ЦСКА…

Своје место заузеће и представници КК Црвена звезда мтс који ће учествовати на панелу чија је тема спортски маркетинг и комуникација са навијачима. Позив на Евролигин бизнис самит је огромно признање за вредан и предан рад маркетиншког тима Црвене звезде који је у последњих неколико сезона придобио бројна признања за учињено на пољу популаризације клуба и Звезде као бренда. Посебно је занимљиво то што ће на поменутој теми предавачи бити директор маркетинга КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић и представник Чикаго Булса Мет Бонер.

Термин панела чија је тема спортски маркетинг и комуникација са навијачима је 19.05. од 11:30, а Сунтурлић ће дан раније одржати предавање студентима Евролигиног института на тему спортски маркетинг и брендирање.

С тога, црвено-бели ће наћи своје место на Фајнал фору Евролиге и то не само маркетиншки тим Црвене звезде мтс, већ и јуниори који ће наступати на Фајнал ејту који се игра у време одигравања завршног турнира најјачег клупског европског такмичења.

Ово је још један доказ да је КК Црвена звезда мтс одавно превазишла оквире Србије и региона. И то не само на терену где у Евролиги црвено-бели кошаркаши уз помоћ најбољих навијача у Европи поносно представљају своју земљу и регион. Менаџмент клуба ово не сматра само као велико признање, већ као и обавезу да настави у истом ритму и постигне још боље резултате јер простора за напредак увек има.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo мај 15, 2017 at 15:09

Bas je ovo lijepo cuti za nas KK Crvena Zvezda ,nadam se da ce juniori KK Crvena Zvezda osvojit trofej EL u njihovom uzrastu i tako pokazat da KK Crvena Zvezda sa njima ima svetlu buducnost

Reply

Leave a Comment